Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 8. augusta plkst. 6.30 līdz 9. augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus – piecus uz ugunsgrēka dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem, bet divi izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 13.59 VUGD saņēma izsaukumu Ventspilī, kur no kādas dzīvojamās mājās bija redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienā no ēkas dzīvokļiem bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,01m2 platībā un ugunsgrēks likvidēts pirms VUGD ierašanās. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Vēl izsaukumi saņemti uz Ganību ielu Ventspilī, kur dega vieglā automašīna 5m2 platībā, Ventspils novadā, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma, no automašīnas atbrīvots viens cilvēks un nodots NMPD mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 15 izsaukumus uz ugunsgrēku dzēšanu, 37 uz glābšanas darbiem un 12 izsaukumi bija maldinoši.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: