31. augustā Piltenē notiks Ventspils novada atklātais čempionāts 10 km un 5km šosejas skrējienā un 5km nūjošanas distancē. Skries arī bērni, kuri distancē dosies plkst. 14, bet pieaugušie – plkst. 15.45.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma skrējienu atjaunoja 2016. gadā. Pasākuma iniciatori ir labi pazīstamie sportisti Aigars Matisons un Valērijs Žolnerovičs.

“Šis skrējiens”, kā norāda Aigars Matisons, “ir vienīgais publiskais skriešanas pasākums Ventspils novadā, tāpēc ļoti vēlamies tajā iesaistīt pēc iespējas vairāk mūsu novada ļaužu. Trase vīsies cauri Piltenes centram, viena apļa garums būs pieci kilometri ar vertikālo kritumu pieci metri. Tas nozīmē, ka trase ir ļoti ātra un var sasniegt ļoti labus rezultātus. Prognozējam, ka sestdien, 31. augustā, uz starta būs vairāk nekā 600 dalībnieku.”

Paredzams, ka Piltenē startēs labākie Latvijas sportisti.

Piešķirot balvas, skrējiena rīkotāji sveiks arī ātrākos Ventspils novadā deklarētos skrējējus sieviešu un vīriešu konkurencē 10 km un 5 km distancē. Pasākuma noslēgumā būs arī lotereja sacensību dalībniekiem, kur varēs tikt pie vērtīgām balvām.

Pieteikties var www.sportlat.lv vai www.mrc.lv, kā arī sacensību dienā varēs reģistrēties uz vietas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: