Lai labiekārtotu pilsētas ielu infrastruktūru, ir uzsākti Jūras ielas pārbūves darbi posmā no Ganību ielas līdz Dzirnavu ielai, informē p.i. ''Komunālā pārvalde''.

Jūras ielā posmā no Ganību ielas līdz Dzirnavu ielai PSIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' ir uzsācis būvdarbus nodilušā betona bruģakmens no maiņai. Betona bruģakmens tiek demontēts brauktuves zonā visā ielas posmā. Pēc esošā bruģa seguma demontāžas tiks izbūvēts segums brauktuvei ar jaunu betona bruģakmeni, kā arī tiks izbūvētas pazeminātās apmales gājēju pārejā pie Ganību ielas un pie Dzirnavu ielas.

Tiek paredzēts, ka būvdarbi tiks pabeigti līdz šī mēneša beigām, tādēļ minētais ielas posms būvdarbu laikā tiks slēgts.

Ceļu satiksmes dalībnieki tiek aicināti izvēlēties citu braukšanas maršrutu.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Börk Peter 11.05.2021, 15:10:56

    ... lai vienmer butu kaut kas jadara - ieprieksheju darbu ir javeic - SLIKTI (!)
    p.s.tas betona brug´a gabals (kuldigas ielaa), ko uzbuveja karaggstekņu rokas, stāv jau gandriz 80 gadus !

  • -4
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 11.05.2021, 16:55:05

    Tāpat, kā automašīnām dilst riepas, tāpat arī ielas segumi dilst, tikai lēnāk. Jūras iela Ventspilī tika izbūvēta pirms 23 gadiem, līdz ar to brauktuves bruģakmens nodilums ap 2cm. Lai gan bruģakmens virskārta ir cementēta, tās apakšējā daļa ir mazāk noturīga. Asfaltbetona segumu maina reizi 12 gados, taču bruģakmens ir izturīgāks. Jūras ielā līdzšinējais bruģakmens segums ir kalpojis jau 23 gadus, kas ir ļoti labs rādītājs.

  • -2
    Arnis Junge 12.05.2021, 14:23:36

    Nu pabraukā pa citām pilsētām, pie mums te ielas, ceļi un ietves ir uz godu! Glīti un tiek sekots līdzi, lai viss būtu kārtībā. Ko Tu te tagad esi izdomājis sūdzēties, tad nav saprotams!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: