No 15. maija līdz 15. septembrim sākas Ventspils pilsētas pludmales peldsezona, līdz ar ko darbu Ventspils pilsētas pludmalē sāks arī Ventspils pilsētas pašvaldības policijas pludmales glābšanas dienests.

Darba laiks peldsezonā ik dienu būs no plkst. 10 līdz 22.

Kā ierasti pludmalē glābšanas dienesta darbinieki būs tērpti sarkanas krāsas formas apģērbā ar uzrakstu "Pludmales glābšanas dienests", savukārt, pludmales glābšanas dienesta transporta līdzekļi atpazīšanai būs aprīkoti ar zaļas krāsas karodziņiem ar baltu krustu.

Nepieciešamības gadījumā pludmales apmeklētāji aicināti vērsties pie pludmales glābšanas dienesta darbiniekiem, vai zvanīt Ventspils pilsētas pašvaldības policijas dežūrdaļai pa diennakts tālruņa numuriem 63680808 un 28680808.

Pašvaldības policija atgādina, ka spēkā ir Ventspils pilsētas domes pieņemtie pilsētas saistošie noteikumi "Pludmales lietošanas un apsaimniekošanas noteikumi", kuri nosaka smēķētāju un nesmēķētāju zonu atdalījumu pilsētas pludmalē, ko varēs atšķirt pēc izvietotām norādījuma zīmēm.

Papildus pludmales apmeklētāji tiek aicināti nepiesārņot pludmali ar sadzīves atkritumiem, bet ievietot tos sadzīves atkritumu urnās.

Pilsētas pludmales glābšanas dienests novēl visiem pludmales apmeklētājiem siltu un saulainu vasaru, veselīgu atpūtu pie jūras un galvenais - ievērot piesardzību uz ūdens, glābšanas dienesta informatīvos norādījumus, kas domāti pludmales apmeklētāju drošībai peldvietā, it īpaši pievēršot uzmanību bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: