FK Ventspils komanda pagājušās nedēļas nogalē viesos spēlēja neizšķirti 2:2 ar vienību Metta/LU, un par miera līgumu vienojušies arī abu komandu dublieri.

Spēles gan notika Ventspilī, un arī rezultātu atklāja ventspilnieki, turklāt paveica to ļoti ātri – devītajā minūtē precīzs bija Krists Neilands. Vadību Ventspils 2 nosargāja ilgi, taču 77. minūtē precīzs bija pērn Virslīgā debitējušais Renārs Varslavāns, panākot 1:1. Tie bija arī pēdējie vārti spēlē.

Ventspils dublieriem četrās spēlēs ir trīs uzvaras un neizšķirts, kas šobrīd ļauj droši ieņemt pirmo vietu, lai arī ne visi konkurenti aizvadījuši ceturtās kārtas spēles. Tuvākie sekotāji ar sešiem punktiem un Riga FC 2 un RFS dublieri. Labākais vārtu guvējs šobrīd ir Kaspars Kokins ar trim precīziem raidījumiem, tiesa, komandas pēdējā mačā viņš nepiedalījās.

Jaunajiem ventspilniekiem nākamā spēle paredzēta 22. maijā, kad viesos būs jātiekas ar FK Jelgava 2 futbolistiem, kuri līdz šim aizvadījuši trīs mačus, pa reizei uzvarot, zaudējot un cīnoties neizšķirti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: