Popes pagasta atpūtas bāzē norisinājās “POPES KAUSS” 3x3 strītbolā. Sacensībās piedalījās 16 komandas no Ventspils,Ventspils novada, Talsiem un Rīgas. Komandas tika sadalītas 4 grupās, kur katra komanda ar katru izspēlēja 1 apļa turnīru, pēc tam tiekoties izslēgšanas spēlēs.

Izslēgšanas spēļu starplaikā norisinājās Mājai&Dārzam sodmetienu un 3 punktu metienu konkursi. Sodmetienu konkursā par uzvarētāju kļuva “Aiziet jūriņā” spēlētājs Uģis Smilgainis, kurš iemeta 8 metienus no 10. Par divkārtējo Popes čempionu 3 punku metienu konkursā kļuva “Agris ar Dūžiem” spēlētājs Jānis Zemels, kurš ar snaipera precizitāti no distances bumbu grozā raidīja 8 reizes no 10.

Spēlē par 3. vietu tikās “Trap Gods” un “Tītari” ar rezultātu 21:16 labāki izrādījās komandas “Trap Gods” spēlētāji: Niklāvs Vasiļišins, Oskars Gorbants, Kārlis Bērziņš. Komandā “Tītari” spēlēja: Toms Siņavskis, Kristaps Kivilands, Mariss Gredzens, Roberts Rozenfelds.

Spēlē par 1. vietu tikās “Agris ar Dūžiem” un “Taverna”, komandas kuras līdz finālam nebija zaudējušas nevienu spēli apakšgrupās. Ar rezultātu 17:21 par “POPES KAUSS” 3x3 uzvarētājiem kļuva “Agris ar Dūžiem” spēlētāji: Agris Bileskalns, Jānis Zemels, Matīss Gredzens. 2. vieta “Tavernai”: Jurģis Ozols, Toms Ozols, Intars Jansons, Enrijs Velmunskis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: