Pateicoties par atbalstu Zemessardzei un sniegto ieguldījumu valsts aizsardzībā, martā un aprīlī Latvijas darba devējiem, uzņēmējiem un citām organizācijām tiks pasniegti Aizsardzības ministrijas goda raksti un pateicības, informē Aizsardzības ministrija.

Aizsardzības ministrijas Goda raksti tiks pasniegti desmit nominācijās:

Apbalvojumus saņems SIA "Green Motors" direktors Andris Savickis, Valmieras veselības centrs "Bastions", SIA "Mistrs", fonds "Zemessargam.lv", Ventspils Piejūras brīvdabas muzejs, Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un Informācijas tehnoloģiju fakultāte, SIA "Altas IT", ārsta palīdze Veronika Soboļeva, komersants "DJM Auto", mednieku un makšķernieku biedrība "Veltiņi", viesnīca "Irbēni", Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums, Ventspils novada Ances pagasta pārvalde, Ropažu novada pašvaldība, Krāslavas novada pašvaldība, AS "Latvijas Valsts meži" un "Latvijas Mobilais Telefons".

Latvijas uzņēmumi, iestādes un nevalstiskās organizācijas apbalvošanai tika izvēlētas, izvērtējot zemessargu sniegtās atbildes aptaujas anketās, kā arī Zemessardzes bataljonu komandieru ieteikumus.

Aizsardzības ministrijas apbalvojumus Zemessardzes atbalstītājiem nogādās Zemessardzes vienību pārstāvji.

Zemessardzes atbalstītāju godināšana jau ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju, ko Aizsardzības ministrija aizsāka 2017. gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: