Šajā laikā, kad slimnīcas tiek pārslogotas un medicīnas darbiniekiem ir jācīnās par cilvēku dzīvībām un jāpalīdz atveseļoties, ir svarīgi sniegt atbalstu arī pašiem mediķiem. Ventspilnieks, pavārs Artis Lukša sestdien Tirgus laukumā gatavos plovu, kuru varēs iegādāties līdzņemšanai. Visa ietirgotā nauda tiks izlietota, lai kādā īpašā dienā atbalstītu Ventspils slimnīcas personālu.

Artim ir trīs atbalstītāji – lavandu lauka saimniece Agnese Kļaviņa, Kapteinis Dainis un Ivo Bērziņš no SIA ''Carnis'', kuri finansiāli palīdz realizēt šo ideju, bet viņš aicina ikvienu atnākt sestdien uz tirgu, nopirkt plovu un tādā veidā veikt savu ziedojumu 11. novembra pasākumam pie Ventspils slimnīcas, jo visa ietirgotā nauda tiks izlietota tieši šim mērķim.
''Šajā izaicinājumu laikā, kad nespēks un spēks tik mijiedarbīgi un cieši blakus stāvoši, ir jo īpaši nozīmīgi apliecināt mūsu visu atbalstu tiem, pie kuriem sāpēs un vājumā meklējam cerību… Piedāvāju iespēju ikvienam iesaistīties, lai kaut nedaudz atbalstītu mūsu Ventspils Ziemeļkurzemes slimnīcas mediķus un apliecinātu, ka esam ar viņiem,'' pauž Artis Lukša.

Sestdien, 6. novembrī no plkst. 11 Ventspils tirgus laukumā Artis ar īpašu mīlestību gatavos plovu, kuru varēsi iegādāties līdzņemšanai. Lai noskaņojums maltīti gatavojot un iegādājoties būtu gaišāku domu piepildīts, šo procesu pieskandinās ne viens cits kā daudzu iemīļotais Ventspils saksofonists Aigars Lasmanis. Un, protams, arī Aigars būs 11. novembra pasākumā, lai ar saksofona skaņām uzmundrinātu tos, kuriem mūsu atbalsts šobrīd tik ļoti nepieciešams!

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 04.11.2021, 14:55:53

    Apsveicami,lai izdodas!

  • 0
    codah 05.11.2021, 17:36:58

    Respect!

  • 0
    Tā nu ir 05.11.2021, 19:53:43

    Lai Tev, vecīt viss izdodas, ko Tu plāno. MALACIS!!! Cēpuri nost līdz zemei. Arī turpmākās idejas, lai izdodas. Vērtīgu darbu dari, ne tā kā te, lielākā daļa mutesvaroņi un mūžneapmierinātie...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: