Nodibinājums ''Ventspils Augsto tehnoloģiju parks'' aicina jaunuzņēmumus un ideju autorus līdz 19. maijam pieteikties apmācībām ''Give me money'', kuru laikā tiem tiks dota iespēja bez maksas saņemt nozares profesionāļu vadītas apmācības, dzirdēt uzņēmēju pieredzes stāstus, kā arī sadarbībā ar ekspertiem piesaistīt finansējumu sava biznesa attīstībai.

Apmācībām tiks apstiprināti 30 dalībnieki un pieteikties tām iespējams šeit: bit.ly/33m9IDV.

Jaunuzņēmumu apmācības norisinās projekta ''Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas'' ietvaros. To laika posmā no 26. maijam līdz 13. augustam tiešsaistē platformā Zoom, ietverot trīs posmus. Pirmajā posmā četru apmācību laikā lektori sniegs padziļinātu ieskatu finansējuma veidos un kritērijos, kādiem uzņēmumam jāatbilst, lai tam tiktu piešķirts finansējums.

Par to, kā pārliecināt klientu maksāt avansā un citiem finansēšanas veidiem pastāstīs konsultāciju uzņēmuma Sober Gorilla līdzdibinātājs Arturs Geisari. Turpretim, kā pats klasiskākais finansēšanas veids pieņemts banku finansējums. Par to, kā arī par Altum pieejamo finansējumu pastāstīs PayRay Bank vadītājs Latvijā Mareks Basankovičs. Par riska kapitāla piesaisti padziļinātas zināšanas sniegs Matīss Neimanis, Investīciju fonda un akceleratora Buildit Latvia līdzīpašnieks un vadītājs, bet par Eiropas Savienības fondos pieejamo finansējumu un to, kas būs pieejams nākotnē pastāstīs Ideju kapitāls īpašniece un vadītāja Baiba Berovska. Par to, kādi kolektīvās finansēšanas veidi un platformas ir pieejamas, kā arī, kā veidot veiksmīgu kampaņu, zināšanas sniegs Atis Mertens, nekustamo īpašumu kolektīvās finansēšanas platformas Crowdestate partneris Latvijā.

Beidzoties apmācību posmam, desmit dalībniekiem ar augstāko gatavību piesaistīt finansējumu būs iespēja prezentēt savu biznesu un finanšu piesaistes izaicinājumu ekspertu panelī, saņemot atgriezenisko saiti, savukārt, sešiem dalībniekiem ar visaugstāko gatavības pakāpi būs iespēja divu mēnešu laikā sadarbībā ar ekspertiem piesaistīt finansējumu sava uzņēmuma vai biznesa idejas attīstībai.

Prioritāte tiks dota tiem uzņēmumiem, kam juridiskā adrese reģistrēta Ventspilī vai Ventspils novadā un tie ir ar augstu gatavību piesaistīt finansējumu tuvākā gada laikā. Uzņēmuma vecums - ne vairāk kā trīs gadi.

Ja uzņēmums ir vecāks par trīs gadiem, tad vērā tiks ņemti sekojoši apstākļi:
- pēdējo trīs gadu laikā ir uzsākts jauns biznesa virziens;
- tikai pēdējo trīs gadu laikā uzņēmums sācis gūt ieņēmumus.

Prioritāte tiks dota tiem ideju autoriem, kuri ir deklarēti, dzīvo vai mācās Ventspilī vai Ventspils novadā un ir ar augstu gatavību piesaistīt finansējumu tuvākā gada laikā.
Vairāk informācijas par apmācībām iespējams saņemt, apmeklējot šo vietni vatp.lv/apmacibas-givememoney vai zvanot uz tālruņa numuru 29555338, kā arī rakstot uz e-pasta adresi apmacibas@vatp.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: