10. maijā plkst. 07.15 Ventspils pilsētas pašvaldības policija saņēma informāciju par to, ka Uzvaras ielā, virzienā uz viaduktu, stāv pamesta automašīna Mercedes-Benz. Nekavējoties pārbaudot saņemto informāciju, fakts apstiprinājās.

Autovadītājs uz vietas nebija sastopams. Apskatot automašīnu vizuāli, bija redzami dažādi bojājumi, par ko tika informēta Valsts policija. Vienlaicīgi tika noskaidrots automašīnas īpašnieks, kurš nebija ventspilnieks.

Ap plkst. 13.30 Pašvaldības policijas inspektori ievēroja, ka pie iepriekš minētās automašīnas Mercedes-Benz darbojas kāds vīrietis. Inspektori noskaidroja, ka vīrietis ir automašīnas īpašnieks, kurš paskaidroja, ka automašīnai beigusies degviela un viņš to pašreiz iepilda.

Sarunas laikā Pašvaldības policijas inspektori ievēroja, ka automašīnas īpašnieks atrodas alkoholisko dzērienu reibuma stāvoklī, ko apstiprināja arī pats īpašnieks un solīja automašīnu pats nevadīt.

Diemžēl, nedaudz vēlāk iepriekš minētā automašīna Mercedes-Benz tika pamanīta kustībā uz Ventas tilta. Automašīnas nepārliecinošā vadīšana bija pamats tās apturēšanai. Izrādījās, ka pie stūres atrodas pats iereibušais automašīnas īpašnieks. Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuriem nodots aizturētais autovadītājs, tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot - 110 vai Pašvaldības policijai - 63680808; 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: