Maija brīvdienu laikā Ventspils poliklīnikas un Kuldīgas ielas doktorāta darbalaikā ieviestas izmaiņas. Vienlaikus poliklīnika aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem pret savu un citu cilvēku veselību un arī svētku brīvdienās ievērot ierobežojumus un aizliegumus, kas ieviesti, lai ierobežotu jaunā koronavīrusa izraisītās saslimšanas Covid-19 izplatību.

Ventspils poliklīnikas un Kuldīgas ielas doktorāta darba laiks:

30. aprīlī – no plkst. 8.00 līdz 16.00;

1., 2., 3. un 4. maijā – brīvdiena.

Lai saņemtu medicīniskus padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos, aicinām zvanīt uz Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001, kas darba dienās pieejams no plkst. 8 līdz 17, bet brīvdienās un svētku dienās – visu diennakti. Nepieciešamības gadījumā neatliekamo medicīnisko palīdzību iespējams saņemt Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas uzņemšanas nodaļā (tālr. 63624721). Savukārt izsaukt Neatliekamo medicīnisko palīdzību iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 112 vai 113.

Ventspils poliklīnika pievienojas Veselības ministrijas atgādinājumam, ka vīrusam brīvdienu nav un aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem, maija brīvdienas pavadot kopā ar ģimeni. Vienkopus joprojām drīkst uzturēties tikai divi cilvēki vai vienas mājsaimniecības pārstāvji, proti, cilvēki, kuri arī ikdienā dzīvo kopā. Lai gan ir svētki, ciemoties citam pie cita aizvien ir aizliegts! Tāpat aicinām ievērot divu metru distanci un bez vajadzības neapmeklēt publiskas vietas.

Ventspils poliklīnika novēl skaistas svētku brīvdienas!

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: