Ņemot vērā Covid-19 izplatības samazināšanos bērnu vecuma grupā, valdība 15. februāra sēdē lēma samazināt epidemioloģiskās drošības nosacījumus bērniem pakalpojumu saņemšanai bibliotēkās.

Tas nozīmē, ka turpmāk bērni bibliotēkas var brīvi apmeklēt, nav jāuzrāda laboratorijas izziņa par skolas skrīninga testa rezultātu, bet pavadošajām personām joprojām būs jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, tas attiecas arī uz pieaugušajiem bibliotēkas apmeklētājiem.

Jāņem vērā, ka joprojām tiek saglabāts arī iepriekš ieviestie nosacījumi - sejas masku lietošana bērniem no 7 gadu vecuma, jāievēro 2 metru savstarpēja distance telpās un lasītavā starp galdiem. Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, ir jālieto medicīniskās maskas vai respiratori, bet bērni, kuri jaunāki par 12 gadiem, var lietot higiēniskās auduma maskas.

Ventspils Galvenā bibliotēka, Bērnu bibliotēka, Pārventas bibliotēka, strādā katru darba dienu no plkst. 10 līdz 18, sestdienās no plkst. 9 līdz 15, svētdienās slēgts.

Savukārt Ventspils Augstskolas bibliotēka, Mūzikas bibliotēka un Gāliņciema bibliotēka strādā katru darba dienu no plkst. 10 līdz 18, sestdienās un svētdienās slēgts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: