Sākot ar šo sestdienu, 30. maiju, turpmākās četras nedēļas nogales pilsētu pieskandinās Ventspils Kultūras centra amatiermākslas kolektīvi pasākumu sērijā ''Ventspils skan''.

Šajā sestdienā no plkst. 11 līdz 12 pie kādiem ventspilniekiem labi zināmu ēku logiem Vecpilsētā būs baudāmi Ventspils teātra aktieru lasījumi, kā arī mūsdienu latviešu komponistu dziesmas Ventspils Kultūras centra vokālā ansambļa ''Mundus'' izpildījumā, bet ar flautas solo priecēs Terēza Tīrmane.

Ņemot vērā izsludināto ārkārtas situāciju un noteiktos ierobežojumus, šo pasākumu mērķis ir pārsteigt ventspilniekus, kuri sestdienas rītā būs devušies ik rīta gaitās. Lai mazinātu pulcēšanās iespējas, konkrētas norises vietas netiks izpaustas.

''Mūsu pilsēta jau visu pavasari ir vienos ziedos un pirmās siltās dienas liecina par strauju vasaras tuvošanos. Tāpēc vēlamies sniegt ventspilniekiem iespēju vismaz uz brīdi baudīt pilsētvidē mūsu sagatavotās muzikālās programmas. Kultūras un izklaides norises klātienē viennozīmīgi sniedz patiesākas emocijas, nekā interneta vidē. Šī nelielā pasākumu sērija ir arī lieliska iespēja amatiermākslas kolektīviem pēc ilgāka laika uzstāties un sasniegt klausītājus dzīvē'', stāsta Kultūras centra direktors Māris Valtenbergs.

Organizatori aicina, gan pasākumos, gan ikdienā neaizmirst par ierobežojumiem un noteikumiem savas un citu veselības labad. Ikviens tiek aicināts ievērot divu metru distanci gan pasākuma norises vietā, gan arī citviet pilsētā, un, ja novēroti saslimšanas simptomi, palikt mājās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: