Aizvadīts Mūzikas vidusskolas profesionālās izglītības programmas audzēkņu pirmais izlaidums jaunajā skolas ēkā.

30 jaunie talanti - 6.un 8. klašu absolventi diplomus saņēma, valstī noteiktā pulcēšanās ierobežojumu kārtībā, dezinficējot rokas, diplomu reģistra grāmatā parakstoties katrs ar jaunu pildspalvu, un direktora Andra Grigaļa svinīgā rokasspiediena vietā, iztiekot ar vienkāršu - paldies!

Šogad Mūzikas skolu absolvēja septiņi klavierspēles, astoņi stīgu instrumentu, četru pūšaminstrumentu spēles, pieci Vokālā mūzika - kora klase un seši izglītības programmas Mūzika (Mūsdienu ritma mūzika) audzēkņi.

Audzēkņiem tā bija jauna atkalredzēšanās, jo kopš marta mācības notika attālinātā režīmā, kā arī eksāmeni kārtoti, izvērtējot audzēkņu iesūtītās instrumentu spēles programmas videoierakstus.

Mūzikas vidusskola lepojas ar audzēkņiem, kuru diplomos ir tikai 9 un 10 balles - Vanesa Līga Rozentāle (klavierspēle), Ketija Reinholde un Evelīna Vintere (kora klase), un diplomos - 8, 9 ,10 balles - Rebeka Kostanda (čella spēle), Marta Frīdenberga (ģitārspēle), Elza Plostniece (trompetes spēle), Katrīna un Kristiāns Lindenblati (kora klase).

Iegūstot profesionālās ievirzes izglītības diplomu, savu dzīvi ar profesionālo mūziku vēlas saistīt 17 audzēkņi, kuri rudenī turpinās izglītību Mūzikas vidusskolas 1. kursā.

Bērni, kas vēlas mācīties Mūzikas skolas 1. klasē 8 un 9. jūnijā tiek gaidīti uz iestājpārbaudījumiem Ventspils Mūzikas vidusskolas telpās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: