20. janvārī Pašvaldības policijas amatpersonas patrulējot Lielajā prospektā ap plkst. 20.40 pamanīja automašīnu BMW, kuras vadītājs automašīnu vadīja agresīvi. Pret šo autovadītāju uzsākti seši administratīvā pārkāpuma procesi.

BMW vadītājs Lielajā prospektā šķērsoja brauktuvi vietā, kur brauktuves marķējums to atļauj darīt tikai pa kreisi, tādejādi pārbraucot pāri nepārtrauktai līnijai. Pašvaldības policisti pieņēma lēmumu automašīnu apturēt ieslēdzot bākugunis un norādot par apstāšanos, taču autovadītājs uz signāliem nereaģēja un uzsāka bēgšanu Brīvības ielas virzienā.

Brīvības un Lielā prospekta krustojumā šoferis neapstājās, bet to šķērsoja pie sarkanā – aizliedzošā signāla, nogriežoties uz Brīvības ielu virzienā uz Dīķa ielu. Turpinot bēgšanu autovadītājs neapturēja BMW arī pie STOP zīmes krustojumā ar Latgales ielu un tālāk virzījās uz Dīķa ielas pusi.

Krustojumā ar Durbes ielu autovadītājs to šķērsoja pie aizliedzošā signāla un turpināja braukt pa Durbes ielu virzienā uz Rūpniecības ielu. Krasta un Mārtiņa ielas rajonā autovadītājs no policijas redzesloka pazuda, taču tika pamanīts Tārgales un Embūtes ielas krustojumā. Likumsargi ieslēdza bākugunis un norādīja transporta līdzeklim apstāties, ko BMW vadītājs arī izdarīja. Tika noskaidrots automašīnas vadītājs un uz notikuma vietu izsauktas Valsts policijas amatpersonas, kuri uzsāka administratīvā pārkāpumu procesus, šajā gadījumā sešus.

Automašīnai nebija veikta arī apdrošināšana.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -3
    qwerty 23.01.2023, 16:35:14

    Kā tas ir :Tiek pie sešiem pārkāpumiem? Iespējams, tika izdarīti seši pārkāpumi, pēc pirmā , kad MP bulciņvāģis ieslēdza taures uz zilās lustras, tad pārējie pārkāpumi ir MP izprovocētas, nav ko baidīt cilvēku, lai beha lido.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: