Dažu dienu laikā Ventspilī notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi, kuros arī nopietni cietuši cilvēki, tajā skaitā arī deviņus gadus vecs bērns.

25. jūlijā ap plkst. 13 Valsts policijā saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Celtnieku ielā noticis ceļu satiksmes negadījums. Negadījumā automašīna “Mitsubishi”, kuru vadīja 1991. gadā dzimusi sieviete, uzbrauca gājējam, 2010. gadā dzimušam zēnam, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Ventas Balss rīcībā esošā informācija liecina, ka zēns braucis ar velosipēdu pagalmā, turklāt automašīna pēc sadursmes zēnam pārbraukusi pāri. Zēns nogādāts medicīnas iestādē Rīgā.

31. jūlijā ap plkst. 11.40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Baldones ielā noticis ceļu satiksmes negadījums. Negadījumā iesaistīta automašīna “Volkswagen Golf”, kuru vadīja 1974. gadā dzimis vīrietis un automašīna “Chrysler”, kuru vadīja 1970. gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta “Volskwagen Golf” vadītājs un pasažieris, 1938. gadā dzimis vīrietis, kā arī “Chrysler” pasažiere, 1974. gadā dzimusi sieviete, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Jāpiebilst, ka vienu no cietušajiem no automašīnas varēja atbrīvot tikai ar VUGD darbinieku palīdzību, kuri pēc tam arī saveda kārtībā ceļa braucamo daļu. Satiksme negadījuma vietā bija slēgta vairākas stundas. Valsts policijā arī par šo notikumu uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: