Durvis vērusi Ventspils Mūzikas bibliotēka, pirmā šāda veida publiskā bibliotēka Latvijā, kas līdzās tradicionālajiem pakalpojumiem vēlas piedāvāt jaunu – spēlēt kādu mūzikas instrumentu, apgūt pirmās spēles iemaņas un aizņemties to spēlēšanai mājās.

Lai šādu ieceri realizētu izsludināta instrumentu dāvināšanas akciju Iedod uzspēlēt!, kurā ventspilnieki, kam mājās ir neizmantoti mūzikas instrumenti lietošanas kārtībā, aicināti dāvināt tos Mūzikas bibliotēkai. Tālāk to jau būs iespēja aizņemties kādam mūzikas mīļotājam un varbūt izmēģināt to, kas nekad nav mēģināts.

Mūzikas bibliotēka priecāsies par jebkuru instrumentu, vienīgi klavieres gan šoreiz piedāvāt nevajag. Digitālās klavieres var spēlēt bibliotēkā, bet klavieres, ko gada sākumā dāvināja Maija Aniķe un kuras tika apgleznotas, priecē spēlēt gribētājus autoostā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Pornieks 06.08.2019, 12:28:52

    :) Varbūt arī atslēgas no dzīvokļa kur nauda stāv?
    Migolas kundze, kāds prieks jūs sastapt! :)

  • -2
    keda 06.08.2019, 13:22:23

    Nu a ja tev mājās stāv un noput ģitāra, tamburīns, kāda taure vai vēl kaut kas, kāpēc neiedot tiem, kam tas noderēs?

  • -1
    Pornieks 06.08.2019, 13:36:46

    Nu ja, es piemēram zinu ka Bēthovenam kā galma kapelas mūziķim jau divpadsmit gadu vecumā tika izsniegts pavisam īsts zobens. Mūsdienās, mīlīt, tikai padomā, tā būtu droši vien kāda automātiskā triecienšautene, ja ne bruņu transportieris.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: