Ventspils Augsto tehnoloģiju parks (VATP) īsteno sabiedrības informēšanas kampaņu ''Zaļā misija'' ar mērķi informēt sabiedrību par klimata un vides jautājumiem. Lai noskaidrotu, kādi ir Ventspils un Ventspils novada iedzīvotāju ikdienas paradumi, ikviens tiek aicināts līdz 5. aprīlim aizpildīt anketu: vatp.lv/zala-misija.

Tās rezultātā būs iespējams uzzināt, cik dabai draudzīgs ir Tavs dzīvesveids!

Kampaņas ietvaros līdztekus anketai tiks īstenotas dažādas citas aktivitātes, lai nodrošinātu visaptverošu sabiedrības informēšanu par klimata pārmaiņām un vides aizsardzību. Aktivitāšu īstenošanas mērķis ir veicināt izpratni par iespējām, kas palīdzētu sabiedrībai uzlabot savus ikdienas paradumus un pievērsties veselīgākam dzīvesveidam.

VATP valdes locekle Ilze Valdmane par kampaņu: ''Ieviešot kampaņu ''Zaļā misija'', mēs vēlamies sniegt iespēju sabiedrībai pilnveidoties, lai ieguvējs būtu ikviens. Šī jautājuma aktualizēšana veicina ilgstpējību jebkurā dzīves jomā, kas galu galā skar mūs visus. VATP ir īstenojis dažādas aktivitātes klimata pārmaiņu un vides aizsardzības jautājumos jau kopš 2016. gada, tādēļ ticam, ka mums izdosies radīt brīnišķīgu pievienoto vērtību cīņā ar klimata pārmaiņām''.

Iedzīvotāji tiek aicināti sekot ''Zaļā misija'' Facebook lapai, kurā iespējams uzzināt noderīgu informāciju un ierosinājumus dzīvesveida pilnveidošanai: facebook.com/zalamisija.

Sabiedrības informēšanas kampaņa tiek ieviesta projekta ''Vēsturiski piesārņoto ar naftas produktiem vietu Ventspilī – bijusī NAI "Ūdeka" teritorija un naftas produktu maģistrālo cauruļvadu trase – sanācija'' ietvaros. Ventspils brīvostas pārvalde projekta ietvaros ierīko filtrējošo-attīrošo barjeru aptuveni 300 metru garumā paralēli Baltijas jūras krasta zonai piesārņotajā teritorijā.

Vairāk informācijas: www.vatp.lv/projekti/piesarnoto-vietu-sanacija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: