Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtsarga Artūra Šilova, kurš atzīts par pasaules čempionāta vērtīgāko spēlētāju un labāko vārtsargu, vecvecāki ar asarām acīs skatījušies, kā izlasi šodien sagaida Latvijā, bet spēles tiešraides viņi skatīties nav spējuši. Baidījās, ka sirds neizturēs. Ar Artūra vectēvu un vecmāmiņu sarunājās Gonda Porniece no Kurzemes TV.

Aizsargs Uvis Balinskis uz Ventspils ledus savulaik kopā trenējās ar ventspilnieku Robertu Budigini, kas vēl šorīt telefoniski sveicis draugu ar panākumiem un sarunā apstiprina, ka Uvis vienmēr bijis īpašs. “Trenējos un spēlēju kopā ar Uvi Jāni Balinski. Tas ir tas īpašais, ar ko šodien lepojos. Arī iepriekš jau lepojos, bet šodien vēl vairāk. Tajā laikā jau bija skaidrs tas, ja viņš noturēs to attieksmi, visu fokusu uz to, kā trenējās, kā spēlē, tad būs superzvaigzne! Tagad viņš ir zvaigzne. Šorīt arī ar viņu runāju, bija dzirdamas tādas pozitīvas emocijas viņa balsī. Viņam tagad jādodas uz ASV. Viss tagad tikai sāksies!”

Zināms, ka gan Artūrs Šilovs, gan Uvis Balinskis savu nākotni saistīs ar NHL, bet, atceroties, ka pirmie soļi uz ledus sperti tieši Kurzemē, abi pasaules kausa bronzas ieguvēji visdrīzākajā laikā tiks prēmēti arī ar atzīnību no Ventspils pašvaldības. Tiek plānots, ka svinīgi tiks sagaidīti arī ar ventspilnieku aplausiem jau šonedēļ.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -6
    Renars Z 30.05.2023, 15:52:27

    Lepojamies ar Artūru Šilovu un Uvi Balinski.

  • -1
    Heinrich 30.05.2023, 19:25:22

    Bet nekādā gadījumā nelepojamies ar tādiem lembergistu pakaļlaizītājiem kā Renars Z...

  • -2
    +Arājs 1488/2 31.05.2023, 05:58:28

    Nez,kādas tautības ir vecvecāki no mātes puses?
    Vai šis vārtsargs arī puskrievs,tāpat kā Merzļikins?
    Protams,nekā slikta par viņu teicamajiem panākumiem hokejā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: