Trešdien, 24. maijā, no Ventspils uz Ukrainu dosies pilnībā ekipēta ātrās palīdzības automašīna, kuru ziedoja Norvēģijas tautas glābšanas dienests. Ventspilī mašīna nonāca, pateicoties Kaspara Ašnevica aktīvajai brīvprātīgajai darbībai.

Kaspars Ukrainā jau vairākkārt nogādājis kravas ar humāno palīdzību. Ātrās palīdzības mašīna Ventspilī nonāca jau aprīkota ar visu nepieciešamo glābšanas operāciju veikšanai. Šeit izgājusi tehnisko apskati un tagad gatava doties ceļā. Ventspilnieki papildinājuši aprīkojumu ar lielu dezinfekcijas līdzekļu un ugunsdzēšamo aparātu krājumu, kā arī produktiem un saldumiem.

Šovakar – no pulksten 19 līdz 20 – Kasparu Ašnevicu varēs sastapt pie ātrās palīdzības automašīnas stāvvietā pie Ventspils Augstskolas Inženieru ielā 101.

Visi, kas vēlas, var ziedot konservus, produktus, saldumus, medikamentus utt. Rīt Kaspars kopā ar savu vecāko brāli dosies ceļā. Kopā ar viņiem ceļā dosies vēl viena automašīna, kas nogādās viņus atpakaļ mājās. No Ukrainas savukārt tiks atvests ievainots kareivis, kuram Cēsīs sola bez maksas uztaisīt kājas protēzi.

Novēlēsim ventspilniekiem veiksmi ceļā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: