Aizvadītā nedēļas nogale ''Ventspils Kikboksa Leģions'' pagājusi ļoti sportiskā režīmā, jo sacensības vienlaikus norisinājās gan Ukmergē, Lietuvā, gan tepat Liepājā. Sportisti uz Lietuvu devās trenera Sergeja Deņisova vadībā, bet uz Liepāju - Kristīnes Jansones vadībā, kura ir veiksmīgi papildinājusi kluba treneru sastāvu, iegūstot kikboksa trenera izglītību.

Ukmergē, Lietuvā norisinājās ''VILKMERGES TAURE 2022'' sacensības MMA un K-1. ''Ventspils Kikboksa Leģions'' pārstāvēja Kristiāns Bitkovs, kurš cīnījās K-1 svara kategorijā virs 93 kg. Kristiāns izcīnīja 2. vietu un kausu par cīņas sparu. Zaudējums fināla cīņā pēc punktiem, diemžēl tiesneši punktus saskaitīja par labu vietējam sportistam. Sacensības organizēja Lietuvas MMA sporta federācija, un tajās piedalījās 201 dalībnieks no 29 sporta klubiem no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Igaunijas, Ukrainas un Paragvajas. Paragvajas sportists Lietuvā bija Erasmus+ studentu apmaiņas programmas ietvaros un izmantoja labu izdevību pacīnīties.

Savukārt Liepājā norisinājās Atklātais Liepājas čempionāts kikboksā bērniem, WAKO. Labu sniegumu parādīja Kristofers Markuss Lapiņš, kurš uzvarēja sīvā pusfināla cīņā un tikpat pārliecinoši uzvarēja arī finālā, iegūstot zelta medaļu. Arsenijs Atorins, Markuss Rūdolfs Bāliņš un Šons Burmeistars katrs izcīnīja sudraba medaļas. Sacensībās piedalījās 100 sportisti no deviņiem sporta klubiem no Latvijas un Lietuvas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: