Sestdien, 28. maijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāts petankā vīriešu  dubultspēlēs, kurā savu dalību pieteikuši 23 dubultspēļu pāri no deviņiem klubiem.

Šajā čempionātā klubiem ir atļauts veidot kopīgas komandas. Ventpils kērlinga klubu pārstāvēs trīs spēlētāji - Latvijas čempioni dubultspēlēs Raido Blumbergs un Andris Padrevics, bet Normunds Priede sacentīsies pārī kopā ar sporta kluba ''Rīgas petanka'' spēlētāju Edgaru Austrumu.

Spēles sestdien notiks laikā no plkst.10 līdz aptuveni plkst.19. Pirmās spēles pretinieks ir noteikts atbilstoši aizvadītā gada čempionāta rezultātiem. Sākotnēji tiks aizvadītas četras spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kuru rezultātiem labākie sešpadsmit pāri cīnīsies par medaļām finālturnīra četrās spēlēs, bet pārējie turpinās sacensību par iespējami labākām vietām čempionātā.

Visām spēlēm ir noteikts laika limits - 50 minūtes un vēl viena kašoneta izspēle, bet finālspēles par medaļām tiks aizvadītas bez laika limita, līdz viena no komandām iegūs 13 punktus.

Interesenti ir aicināti noskatīties spēļu norisi bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: