Lai veicinātu iedzīvotāju veselīgu dzīvesveidu un sporta attīstību, sekmētu sporta organizāciju, sevišķu vērību veltot bērnu un jauniešu sporta aktivitāšu nodrošināšanai, Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde izsludina konkursu par finansiālu atbalstu 2022. gada sporta projektiem.

Konkursā var piedalīties juridiskas personas, kuras ar savu darbību sekmē pilsētas bērnu un jauniešu saturīga brīvā laika pavadīšanu, kā arī sporta pasākumu organizēšanu Ventspils pilsētā visām iedzīvotāju grupām.

Projekta iesniedzējiem jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 30% apmērā no kopējām projekta izmaksām. Maksimālais pašvaldības finansējuma apjoms vienam projektam ir 1500 eiro.

Konkursa nolikumu, iepriekš sazinoties pa tālr. 63624412, var saņemt Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldē (Sporta iela 7/9, Ventspils, 2.stāvā), darba dienās no plkst. 9 līdz 17 vai ŠEIT!

Iesniegto projektu realizēšanas laiks ir līdz 2023. gada 28. februārim.

Pieteikumi konkursam, atbilstoši konkursa nolikuma prasībām, jāiesniedz Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldē līdz 22. februārim plkst. 15, Sporta ielā 7/9.

Projektu iesniegšana iespējama:

  1. Nosūtot projekta pieteikumu uz e-pastu sporta.parvalde@ventspils.lv, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un satur laika zīmogu

  2. Klātienē pēc iepriekšēja pieraksta, iepriekš sazinoties ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi pa tālr. 63624412, saskaņojot ierašanās laiku.

  3. Izmantojot pasta pakalpojumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: