Siltās rudens dienas ir kā radītas kopīgiem piedzīvojumiem ar klasi vai lielākā draugu pulkā, tāpēc Olimpiskais centrs Ventspils savos aktīvās atpūtas objektos – Piedzīvojumu parkā, Ūdens piedzīvojumu parkā un Ledus halles slidotavā sagatavojis īpašu piedāvājumu tieši skolēniem.

Piedzīvojumu parkā skolēni aicināti apmeklēt Kaķa taku ar piecām dažādām trasēm, izklaidēties atrakcijās un spēlēt peintbolu. Kaķa takas apmeklējums vienam skolēnam izmaksā 6 eiro, arī peintbola spēle maksā tikpat, bet vismaz 10 skolēnu grupai peintbols, kāpelēšana kokos vai izklaidei atrakcijās var saņemt atlaidi līdz -20%. Skolēniem iespēja izvēlēties arī kādu no atrakciju komplektiem, kurā piecas atrakcijas kopā maksā no 7 eiro, bet tāpat pieejama arī dienas biļete, kas maksā 15 eiro un ļaus izmantot jebkuru no atrakcijām neierobežoti daudz reižu. Atrakciju zonā skolēni var izklaidēties gan bamperlaivās un bampermašīnās, gan tramplīnlaivā, bērnu autoskolā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, katapultā, rotorā, rodeo bullī, batutu kompleksā, kā arī braukt ar skrituļslidām. Skolēnu grupu pavadošām personām (1 persona uz 10 skolēniem, 2 personas uz 20 skolēniem utt.) visu atrakciju izmantošana ir bez maksas. Parka pārvaldnieks Juris Riekstiņš stāsta, ka skolēni jau aktīvi izmanto šo iespēju, septembrī viesojušās aptuveni 20 grupas no citām pilsētām un arī daudzas Ventspils skolu klases: «Līdz šim tālākie viesi bijuši no Daugavpils, pie mums braukuši arī skolēni no Rīgas, Tukuma, bet pārsvarā tās tomēr ir Kurzemes skolas. Populārākā ir tieši Kaķu trase, bet, protams, interese ir arī par citām izklaidēm, vienīgais sava vizīte jāpiesaka iepriekš. Tādām grupām ar iepriekšējo pierakstu būsim atvērti tik ilgi, kamēr vien būs interese un ļaus laika apstākļi, kas šobrīd ir ļoti patīkami. Tā kā šo laiku var izmantot ne tikai skolēni, bet arī citi, kaut vai sarīkojot kolektīva saliedēšanas pasākumu.»

Sajūsmā par iespēju šādi pavadīt mācību dienu, nevis paklausīgi sēdēt skolas solā, ir arī paši skolēni. Piemēram, Kaķa trasē sastaptie 2. pamatskolas piektiņi atzīstas, ka šādi ir ne tikai jautrāk, bet arī drošāk, jo klasesbiedri vienmēr uzmundrinās, turklāt nevienam jau negribas kļūt par to, kas kaut ko neizdara. Motivējoši! Lai gan daži no viņiem Kaķa trasi jau ir mēģinājuši, daudzi atzīst, ka tajā dosies pirmo reizi un tieši pateicoties šis izdevīgajam piedāvājumam. Tad jau redzēs, cik ļoti tas patiks un kas tajā visā patiks vairāk, bet šāda iespēja izmēģināt kāpelēšanu un pat lidošanu starp kokiem esot jāizmanto noteikti.

«Tiešām var redzēt, ka tāda kopīga došanās trasē bērniem patīk un arī mums patīk, ka joprojām varam uzņemt apmeklētājus. Sezona šogad sākās ļoti vēlu – tikai 15. jūnijā –, tomēr kopumā par apmeklētāju trūkumu sūdzēties nevarējām. Laikam jau cilvēki saprotot, ka nekur tālu aizbraukt nevarēs, meklēja vietas, kur tuvumā var labi atpūsties un labprāt brauca arī pie mums. Tā tika atklātas vai varbūt no jauna iepazītas vietas, uz kurām nebija sanācis būt – tajā skaitā arī Piedzīvojumu parks. Varu teikt, ka pie mums Baltijas burbulis darbojās noteikti, jo bija daudz viesu ne tikai no Lietuvas, bet arī Igaunijas. Arī tagad pie mums viss turpinās – gaidām skolēnus un citas grupas, lai tik piesakās un kārtīgi atpūšas!» stāsta Riekstiņš. Starp citu, par vasaras galveno hītu Piedzīvojumu parkā kļuva kameršļūkšanas trase, kas tika aprīkota ar mitrināšanas sistēmu. Apmeklētāji to uzreiz novērtēja – i karstā dienā patīkami braukt tādā kā migliņā, i slīd ātrāk.

Atgriežoties pie skolēnu izklaidēm Piedzīvojumu parkā, jāpiebilst, ka aktīvajai atpūtai var sekot arī kārtīga ieturēšanās, piemēram, sarīkojot pikniku tam īpaši paredzētā vietā, kuras noma visai klasei uz četrām stundām izmaksās 15 eiro. Var apvienot vienas izlaides ar citām vai vienkārši sarīkot klases pusdienas pie dabas krūts! Ja pikniks nav īsti jūsu gaumē, maltīti var pasūtīt kafejnīcā Kuršu krogs Bistro, kam skolēnu grupām ir -15% atlaide. Skolēnu grupu apmeklējumus iepriekš jāpiesaka pa tālruni 28611333, bet par pakalpojumu pieejamību iespējams pārliecināties mājaslapā www.piedzivojumuparks.lv.

Tāpat zelta rudeni skolēni var izbaudīt, baudot izklaidi Ūdens piedzīvojumu parkā, kurā skolēnu grupām tiek piedāvāta -20% atlaide. Tas nozīmē, ka divu stundu izklaide ūdens atrakciju kompleksā vienai personai izmaksās vien 4 eiro. Savukārt grupu pavadošām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas. Arī šajā gadījumā apmeklējumus jāpiesaka iepriekš, zvanot pa tālruni 25636777. Ja kādam ūdens vairāk patīk citā agregātstāvoklī – tas ir, sasalis – jums piemērota būs Olimpiskā centra Ventspils Ledus halles slidotavā, kurā tāpat skolēnus gaida īpašs piedāvājums. Kāpjot uz ledus kopā ar klasi, vienam skolēnam slidošana un slidu noma izmaksās 3,95 eiro, bet jāņem vērā, ka izvēlēties nevarēsiet laiku, kad slidošana paredzēta ar disko gaismām vai hokeju. Pieteikties slidošanai iespējas pa tālruni 63621998.

Skaidrs, ka katram no mums patīk atšķirīgas lietas, taču dažkārt mēs vienkārši nezinām, kas ir tas, no kā atsakāmies, tāpēc der paturēt prātā 2. pamatskolas piektiņu ieteikumu – ja jau ir tāda iespēja, izmēģināt vajag noteikti!

Pirms došanās trasē, Piedzīvojuma parka darbinieki mazajiem apmeklētājiem rūpīgi uzliek stiprinājumus un pastāsta par lietām, kas obligāti ievērojamas, lai kāpelēšana izvērstos tiešām patīkamā piedzīvojumā.

Piedzīvojumu parka piedāvājumu labprāt izmanto ne tikai Ventspils skolu audzēkņi, bet arī skolēni no tuvākām un tālākām Latvijas vietām.

2. pamatskolas bērni ir pārliecināti, ka kopā doties šādā piedzīvojumā ir ne tikai jautrāk, bet arī drošāk.

Olimpiskā centra Ventspils aktīvās atpūtas un sporta objektu apmeklētājiem jāievēro Ministru kabineta noteikumos paredzētie pulcēšanās un distancēšanās noteikumi. Apmeklētājiem jāizvērtē savs veselības stāvoklis. Olimpiskā centra objektus nedrīkst apmeklēt, ja personai ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī, ja uz personu attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: