Svētdien, 4. oktobrī plkst. 9 ledus hallē notiks Ventspils pilsētas 18. atklātā čempionāta kērlingā ārkārtējās situācijas laikā atceltais fināls, kam pēc čempionāta kalendāra bija jānotiek 29. martā.

Ventspils pilsētas 18. atklātais čempionāts kērlingā tika uzsākts pagājušā gada oktobrī, tajā piedalās astoņas komandas, kas līdz ārkārtējās situācijas ieviešanai martā bija aizvadījušas regulārā čempionāta divus pilnus spēļu apļus, pārspēles un pusfināla spēli, pēc kā katrai komandai atlika tikai viena spēle, kurā noskaidrot čempionus, medaļniekus un pārējo vietu sadalījumu.

Pēc pusgada pārtraukuma, čempionāta organizators Ventspils kērlinga klubs ir nolēmis tomēr noskaidrot Ventspils 2020. gada čempionāta rezultātus.
Par 2020. gada čempionu titulu cīnīsies komandas ''Kaleidoskops'' un ''Ostas celtnieks'', par bronzas medaļām - komandas ''Lavīna'' un Ventspils novads, par piekto vietu sacentīsies komandas ''Ice Scream'' un VKM, bet par septīto vietu junioru komandas ''Ice Storm'' un ''Snowflakes''.
 
Čempionāta spēles Olimpiskā centra ledus hallē var vērot bez maksas. Pēc finālspēlēm interesentiem būs iespēja arī bez maksas piedalīties kērlinga apmācībā, kas noslēgs Ventspils kērlinga kluba organizētos Eiropas sporta nedēļas treniņus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: