Viļņā, Lietuvā norisinājās starptautiskās sacensības kikboksā “Vilnius open 2018 Kikcboxing WAKO”. Sacensībās, protams, piedalījās arī “Ventspils Kikboksa Leģions” sportisti trenera Sergeja Deņisova vadībā.

Sacensības aizvadītas ļoti labi - gan Raimonds Martinovskis, gan Roberts Baraus katrs cīnījās nevis vienā, bet gan divās disciplīnās vienlaikus.

Raimonds Martinovskis (vīriešu grupā):

zelts, 1. vieta K-1 disciplīnā līdz 86 kg;

zelts, 1. vieta kick light disciplīnā līdz 89 kg.

Roberts Baraus (16 gadi):

sudrabs, 2. vieta K-1 disciplīnā līdz 84 kg;

sudrabs, 2. vieta, kick light disciplīnā līdz 86 kg.

Ar ļoti skaistu atgriešanos pēc pusgada ilga sportiskā pārtraukuma sevi parādīja Raimonds. Ventspilnieks cīnījās savā pamata disciplīnā K-1, bet šoreiz jau smagākā kategorijā - līdz 86 kg. Lai tiktu līdz zeltam, bija jāaizvada trīs cīņas un visas trīs uzvarētas ar pārliecinošu uzvaru. Ceturtdaļfinālā, jau pirmajā raundā, izmantojot celi, pretinieks tika uzvarēts ar KO (nokautu), bet pusfinālā un finālā – uzvaras pēc punktiem 3:0. Esot uz vietas Viļņā, tika izmantota izdevība aizvadīt vēl pāris cīņas kick light disciplīnā – te, protams, arī zelta uzvara pēc punktiem 3:0.

Raimonda treneris Sergejs Deņisovs: “Esmu apmierināts ar Raimonda sniegumu. Aizvadīt piecas cīņas un visās piecās uzvarēt, tas ir nopietns pieteikums. Bet vienlaikus tas vispār neko nenozīmē, jo arī turpmāk ir smagi un daudz jātrenējas. Protams, bija satraukums - kā un vai varēs apvienot cīņas abās disciplīnas, jo pēc uzvaras K-1 pusfinālā uzreiz bija kick light pusfināls. Pārtraukuma nebija vispār, knapi paspējām pārvilkt ekipējumu. Tieši tāpat bija ar fināla cīņām – uzvari vienu finālu un uzreiz nākamais fināls.”

Arī Roberts cīnījās divās disciplīnās. K-1 16 gadus vecajam ventspilniekam bija jācīnās 15-16 gadu grupā, bet tā kā šajā vecuma grupā svarā līdz 84 kg viņam nebija pretinieku, nācās cīnīties nākamajā vecuma grupā. Roberta pretinieks bija 18 gadus vecs. Šajā reizē lielajai pieredzes un vecuma atšķirībai bija izšķiroša nozīmē, tāpēc – 2. vieta, sudrabs. Sudrabs izcīnīts arī kick light disciplīnā.

Starptautiskajās sacensībās pavisam piedalījās 160 dalībnieki no 41 sporta kluba, desmit valstu pārstāvji.

Nākamās sacensības “Ventspils Kikboksa Leģions” sportistiem paredzētas 15. decembrī Līvānos, kur tiks aizvadīts “Latgales kauss”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: