Šonedēļ Ventspils pilsētā un novadā reģistrēti ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki – divi autovadītāji un velosipēdiste.

28. novembrī plkst. 9.45 saņemta telefoniska informācija, ka Vārves pagastā uz autoceļa 1984. gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu Audi Coupe virzienā no Kuldīgas uz Ventspili, neievēroja distanci un izraisīja sadursmi ar iekrāvēju, kuru vadīja 1987. gadā dzimis vīrietis. Avārijā cietusi Audi vadītāja.

Šīs pašas dienas astoņos vakarā pa ietvi gar Kuldīgas ielu 1979. gadā dzimusi sieviete vadīja velosipēdu un šķērsoja Kārļa ielu, degot luksofora sarkanās gaismas signālam. Tas beidzās ar sadursmi ar transportlīdzekli BMW, ko vadīja 1986. gadā dzimis vīrietis. Cietusi sieviete, kas nogādāta slimnīcā.

Savukārt nākamajā dienā plkst. 22.02 Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests informēja, ka Parka ielā 1998. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Mercedes Benz, netika galā ar auto vadīšanu un uzbrauca kokam. Ceļu satiksmes negadījumā cietis automašīnas pasažieris, 1997. gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Ja divos iepriekšējos gadījumos uzsākta administratīvā lietvedība, tad šajā uzsākts kriminālprocess.

Jāatgādina, ka policija arī meklē aculieciniekus negadījumam, kas 26. novembrī ap plkst. 20.29 notika Tārgales un Embūtes ielu krustojumā starp transportlīdzekļiem Nissan XTrail un Audi A6 Avant un kura rezultātā bojāts luksofors un ēkas siena. Notikuma aculieciniekus, kuri var sniegt noderīgu informāciju, lūdz zvanīt 63604708 vai 110 vai vērsties personīgi policijas iecirknī Ostas ielā 33.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: