Šīs sezonas pirmajā mačā savu līdzjutēju priekšā Ventspils Augstskolas telpu futbola komanda Latvijas 1. līgas čempionāta spēlē ar 9:1 sagrāva Talsi/FK Laidze spēlētājus.

Abām komandām tā bija trešā spēle čempionātā, bet, ja ventspilnieku rēķinā bija viena uzvara, tad viesi ieradās ar nullīti turnīra tabulā. Un arī prom devās ar to pašu. Pirmo puslaiku VeA uzvarēja ar 3:1, bet otrajā ilgu laiku nekas nemainījās, taču pēdējo piecarpus minūšu laikā mājinieki izcēlās ar pieciem precīziem sitieniem, galu galā svinot uzvaru 9:1.

Trīs vārtus VeA labā guva Eduards Tīdenbergs, kuram šī bija pirmā telpu sezonas spēle, bet divas reizes izcēlās Dmitrijs Kovaļovs un Vitālijs Petkevičs. Vēl pa vārtu guvumam Artūram Soņecam un Aleksejam Keiselam, kurš nopelnīja arī brīdinājumu.

Rietumu konferences tabulā VeA dala trešo vietu ar Kuldīgas Nikeru, bet par trim punktiem vairāk ir FK Tukums 2000/TSS un TFK Liepāja/Ekovalis, taču šis komandas arī aizvadījušas par maču vairāk. 15. decembrī ventspilnieki viesosies pie līderiem tukumniekiem, kuri iepriekšējā mačā ar 9:6 pieveica liepājniekus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: