Rīgā, jāšanas sporta bāzē Kleisti, norisinājās LR Nacionālais Čempionāts konkūrā – 2018 pieaugušajiem, jaunajiem jātniekiem, junioriem, bērniem, poniju jātniekiem, amatieriem un jaunzirgiem.

Jātnieku sporta kluba Demora sportisti startēja ar diviem zirgiem un diviem ponijiem. Pirmās dienas divu fāžu maršrutā II grupas ponijiem, ar šķēršļu augstumu 90 cm Alisei Lūsei 4. vieta ar poniju Džoana. Otrajā dienā maršrutā ar vienu pārlēkšanu uz laiku, maršrutā ar 95 cm augstiem šķēršļiem - 2. vieta, kas čempionāta kopvērtējumā Alisei deva bronzas medaļu. Annai Čakstiņai ar Veto attiecīgi 6. un 5. vieta.

Ātruma maršrutā amatieriem Undai Egendorfai ar Lēdiju 2. vieta, otrās dienas izšķirošajā maršrutā ar vienu pārlēkšanu uz laiku Unda - pirmā. Kopvērtējumā Unda trešo reizi izcīna LR amatieru čempiones titulu.

Gatavojoties čempionātam Unda Egendorfa startēja Lielceri Future Jumping Cup 2018 – ZS, ar Lēdiju izcīnot 5. vietu 100 cm maršrutā, ar zirgu Red Grace iegūstot dažus soda punktus. Tajā pat dienā Tukumā startēja Samanta Kausiņa ar Campari, divu fāžu maršrutā ar 80 cm augstiem šķēršļiem izcīnot uzvaru.

Jau šīs nedēļas nogalē Demoras sportisti dosies uz konkūra sacensībām realizētā Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības projekta Baltic Hipo ilgtspējas uzturēšanai Lietuvā Gargždai taure 2018.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Andris R. 15.08.2018, 13:12:50

    Sveiciens Demoras sportistiem ar izciliem panākumiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: