11. augustā plkst. 11 no Piedzīvojumu parka pa Ventspils pilsētas ielām tiks dots starts Vislatvijas 9. nūjošanas festivālam Ventspilī, tādēļ būs slēgta autotransporta satiksme sekojošos ielu posmos:

No plkst. 10:30 līdz plkst. 13 Sacensību trasē: starts Piedzīvojumu parkā – Saules iela – Pētera iela – Ganību iela – Jūras iela – Kuldīgas iela – Lielais prospekts – Ganību iela – Pāvila iela – Kuldīgas iela – Bērzu iela – Ganību iela – Krustkalnu iela – finišs Piedzīvojumu parkā.

Ieteicamais apbraukšanas maršruts: Vasarnīcu – Ostas – Brīvības ielas.

Izbraukšana no slēgtā kvartāla starp Saules – Pētera – Ganību – Pāvila – Kuldīgas – Bērzu – Ganību – Riņķa ielām būs iespējama pa Inženieru ielu.

Organizatori atvainojas ventspilniekiem par sagādātajām neērtībām un aicina piedalīties nūjošanas festivālā vai atbalstīt nūjotājus.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    snaiperis999 09.08.2018, 09:28:48

    Z....aļi konkrēti.

  • 0
    Pipars 09.08.2018, 09:39:57

    Kopš pirmajiem festivāliem ir uzbuvets daudz jaunu veloceliņu un pastaigu taku.Laiks butu pamainit ari nūjošanas trasi.Piemerām ,starts kur parasti,bet tālak pie Riņka ielas nogriežoties pa kreisi un caur mežu gar muzeju lidz piejuras parkam, un tad gar Juras vartiem gar Ventu lidz Vasarnicu ielai ,un tad pa to atpakaļ uz Piedzivojumu parku.
    Kas tā par nūjošanu pa bruģi visas distances garumā!!!

  • -2
    Sporta pārvalde 09.08.2018, 16:52:36

    Vislatvijas 9.Nūjošanas festivāls Ventspilī notiek pa pilsētas ielām, lai popularizētu veselīgu dzīvesveidu un rosinātu pilsētas iedzīvotājus nodarboties ar sporta aktivitātēm t.sk. nūjošanu.
    Vairumam cilvēku patīk nūjot pludmalē un pa meža takām, jo uz mīkstiem segumiem nūjas asais gals labi turas, kājām ir patīkamāks, bet pieaug fiziskā slodze. Uz asfalta ir vieglāk veikt garākus attālumus, turklāt asfalts ir piemērots arī ātrai nūjošanai.
    Organizējot, jubilejas desmito Vislatvijas Nūjošanas festivālu, izvērtēsim Jūsu ieteikumu.

  • -2
    snaiperis999 09.08.2018, 11:31:36

    Te,Pipar,ir tā ar tiem pasākumiem-a vot mēs rīkosim,kur gribēsim un kad gribēsim un mums uzspļaut uz sagādātām neērtībām.Ik pa laikam tik atvainojas un tik dod grīdā un traucē ikdienas ritmam.Tajos kantoros točna ir tvaicenes filiāle.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: