Latvijas 1. līgas pašreizējie čempioni Venta 2002 hokejisti regulāro sezonu noslēdza ar divām uzvarām, kas ļāva pakāpties uz trešo vietu un iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Vispirms savā laukumā ar 4:3 tika pieveikti Lido hokejisti, bet izšķirošā cīņa risinājās Daugavpilī. Pēc 20 spēles minūtēm uz tablo bija 1:1 (ventspilniekiem vārtus guva Renārs Kārkls), bet otrajā periodā Venta 2002 ielika labus pamatus uzvarai. Ar precīziem metieniem izcēlās Oskars Grigulis, Miķelis Pāvelsons un Uvis Grosmanis, panākot jau 4:1, ko pēdējā periodā ne tikai izdevās nosargāt, bet arī palielināt.

Trešdaļas vidū minūtes laikā precīzi bija Elvis Kaimiņš un Niks Bērziņš, bet pēc šādiem notikumiem daugavpilieši par hokeja spēlēšanu faktiski aizmirsa, piecu minūšu laikā nopelnot četrus noraidījumus. Tajā skaitā arī 5+20 minūtes par... speršanu. Venta 2002 divu vīru pārsvaru vārtu guvumā pārvērta vienu reizi (Deniss Karteriničs), galu galā svinot uzvaru 7:1!

Turnīra tabulā ventspilnieki finišēja trešajā vietā, kas nozīmē, ka pusfinālā, kas ilgs līdz trim uzvarām, būs jātiekas ar Mārupes hokejistiem. Regulārajā sezonā Ventai 2002 ar Pierīgas komandu pārāk labi neveicās – 4:7 viesos un 2:5 mājās. Sērija sāksies 28. februārī un 1. martā viesos.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Guntis Grosmanis 27.02.2018, 22:17:33

    Super

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: