Ventspils Pārventas pamatskola, kura agrāk bija zināma kā Ventspils 5. vidusskola, nākamajā nedēļā ar koncertiem, atmiņu stāstiem, dzimšanas dienas tortes gatavošanu un absolventu salidojumu atzīmēs 45. dzimšanas dienu.

Lai atzīmētu jubileju, skolas saime ir sagatavojusi pasākumus gan audzēkņiem un skolotājiem, gan arī skolas absolventiem.

Otrdien, 6. martā Pārventas pamatskolā notiks kopīgs sporta vakars skolas absolventiem, vecākiem, skolotājiem un skolēniem, kurā ikviens varēs aktīvi izkustēties un labi pavadīt laiku.

Savukārt trešdien, 7. martā, mācību stundu laikā klasēs viesosies skolu absolventi un stāstīs par laiku, kad viņi mācījās Pārventas pamatskolā, kā arī par to, kā ir izveidojusies absolventu dzīve pēc skolas beigšanas. Pēc atmiņu stāstiem norisināsies svētku koncerts 1.-6. klašu skolēniem.

Ceturtdien, 8. martā skolas audzēkņi un skolotāji gatavos dzimšanas dienas torti, bet piektdien, 9. martā, notiks svētku koncerts skolas esošajiem un bijušajiem darbiniekiem, 7.-9. klašu skolēniem un viesiem.

Savukārt sestdien, 10. martā visi absolventi ir laipni gaidīti uz skolas salidojumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: