Nedēļas nogalē BK "Ventspils" karsējmeitenes piedalīsies Baltijas karsējmeiteņu čempionātā, kas risināsies jau otro reizi.

BK "Ventspils" karsējmeitenes šogad jau kļuvušas par labākām Latvijā, tagad kārta pacīnīties par Baltijas valstu labāko karsējmeiteņu titulu.

Olimpiskajā sporta centrā Rīgā vienuviet pulcēsies labākās karsējmeitenes no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai sacenstos par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu. BK "Ventspils" pārstāvēs divas komandas. Pirmajā grupā piedalīsies mūsu komandas jaunā maiņa, kurām arī būs lielākā konkurence - desmit komandas. Profesionāļu grupā startēs BK "Ventspils" karsējmeitenes, bet pavisam tajā pieteikušās sešas komanda.

Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šogad Baltijas Karsējmeiteņu čempionāta norisi vēros un karsējmeiteņu komandas vērtēs profesionāla starptautiska žūrija – horeogrāfs Markus Zmoelnig no Itālijas, Estonian Dance Academy viens no līderiem Merts Agu un starptautisko sporta deju sacensību uzvarētājs un Lithuanias Cupieguvējs no Vitauts Mackonis. Visas karsējmeiteņu komandas cīnīsies par galveno balvu – titulu „Baltijas labākā karsējmeiteņu komanda”, kā arī iespēju savā īpašumā iegūt ceļojošo kausu un balvas no atbalstītājiem.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: