Šovasara Ventspilī tiks aizvadīti četri „Ghetto Basket” turnīri, bet posma laureātiem būs iespēja talāk cīnīties par galveno balvu – Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz nākamās sezonas Nacionālās Basketbola asociācijas spēli ASV.

Šogad „Ghetto Basket” turnīri risināsies 14. jūnijā, 12. jūlijā, 26. jūlijā un 2. augustā stāvlaukumā pie OC „Ventspils” basketbola halles ieejas (Adrese: Sporta iela 7/9, Ventspils). Komandu iepriekšēja reģistrācija notiks interneta lapā „Ghettogames.lv”, kā arī būs iespējams pieteikties sacensību vietā, tiesa, tad jārēķinās ar lielāku dalības maksu. Reģistrācija uz vietas notiks no plkst. 15 Līdz 16, kad arī startēs turnīrs. Lai piedalītos jebkurā no šīs vasaras turnīriem, ikvienam dalībniekam nepieciešams noformēt "Ghetto Games” licenci.

„Ghetto Basket” turnīros šovasar būs iedalījums trijās vecuma grupās: 1995. gadā dzimušie un vecāki vīrieši; 1996. – 1998. gadā dzimušie jaunieši; 1999. gadā dzimušie un jaunāki zēni. Plānota arī atsevišķa grupa sievietēm, taču tās izspēle atkarīga no komandu atsaucības. Tradicionāli „Ghetto Basket” galvenās balvas izcīņa notiks vecākajā grupā, kurā šovasar sacentīsies 1995. gadā dzimušie un vecāki spēlētāji. Lai sezonas finālsacensībās iekļūtu pašas azartiskākās un aktīvākās komandas, šovasar tiks veidota vienību ranga tabula, ņemot vērā to rezultātus visos turnīros.

2010. gada „Ghetto Basket” čempionvienības Jelgavas „Urbanmet” basketbolisti pirms pāris mēnešiem pabija Ņujorkā, klātienē vērojot Ņūdžersijas „Nets” un Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” spēli, tikās arī ar basketbolistiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: