Sestdien, 12. augustā, Ventspils Piedzīvojumu parka teritorijā, Vislatvijas 14. nūjošanas festivāla laikā Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina uz izglītojošu bezmaksas lekciju un diskusiju ar kardiologu par sirds slimību riska faktoriem.

Apmeklētājiem būs iespēja bez maksas veikt sirds slimību riska faktoru ekspress testus.

Veselības teltī, kas tiks izvietota Piedzīvojumu parka teritorijā interesenti aicināti bez maksas noteikt ķermeņa masas indeksu, veikt asinsspiediena mērījumus, noteikt glikozes un holesterīna līmeni asinīs, kā arī uzdot kardiologam sev interesējošos jautājumus par sirds un asinsvadu veselību un to ietekmējošajiem riska faktoriem.

Sirds un asinsvadu saslimšanas profilakses pasākumi tiek finansēti Eiropas Savienības fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/103 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī” ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Janis Zvejnieks 10.08.2023, 20:54:57

    Nevar saprast.Jus ko nirgajas pa cilvekiem ?Nosakum nospricej cilveks,ar neparbaudit vakcin,no kurs daudz cilvek nomir un dabuj veselibs problems,tai skaita ari problems ar sird.Man nav tal jamekle,bijusai sievsmatei ari tagat problems ar sird,no jus zlurgs.Un ja kas,tad katram pensionaram pasam ir majas asinspiedien meritajs,tad sanak ka nekad pratig parbaud nebus.Tads bla,bla,bla keksit ievilkt :))))

  • 0
    Janis Zvejnieks 10.08.2023, 21:28:43

    Cik tas bla,bla,bla izmaksa tam fondam ?Labak but pa to naud,kads 10 izmeklejus,kam tiesam vajadzib,bet ta katrs gimens arsts ar sito bla,bla,bla ikdiena nodarbojas.Taka to naudin dros var sadalit uz viniem visiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: