No 8. augusta tirdzniecībā pieejami divu veidu abonementi uz SIA “Kurzemes filharmonija” organizētām izrādēm teātra namā “Jūras vārti”, Ventspilī. Lielajā abonementā iekļautas astoņas viesizrādes, kas būs skatāmas septembrī, oktobrī un novembrī, bet mazajā abonementā – sešas izrādes oktobrī un novembrī.

Abonementus varēs iegādāties līdz 6. septembrim tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze” un koncertzāles “Latvija” kasē, bet no 29. augusta tie būs pieejami arī teātra namā “Jūras vārti” kasē.

Abonementos iekļautas: Liepājas teātra izrāde “Grimmi”, Latvijas Nacionālās operas un baleta izrāde “Ņižinskis” (abas septembrī), Jaunā Rīgas teātra izrāde “Žižeks. Pītersons. Gadsimta duelis”, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra Viktoram Cojam veltīts dramatisks koncerts “Lūk, tā!” (abas oktobrī), Valmieras drāmas teātra izrāde “Es neesmu klaviernieks”, Nacionālā teātra izrāde “Suņa māja”, Latvijas Nacionālās operas un baleta izrāde “Nabuko” un Dailes teātra izrāde “Retrīts” (visas novembrī).

Lielā abonementa cena ir 120 eiro, bet abonements divu mēnešu izrādēm izmaksās 88 eiro. Abonementu iegādāšanās ļauj ietaupīt 20% no pilnas biļešu cenas. Abonementu skaits ir ierobežots.

Pēc abonementa tirdzniecības noslēgšanas biļetes ikvienam interesentam būs pieejamas iegādei tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze”.

Abonementu izrādes

06.09. 19.00 Liepājas teātra izrāde “Grimmi”

24.09. 17.00 Latvijas Nacionālās operas un baleta izrāde “Ņižinskis”

12.10. 19.00 Jaunā Rīgas teātra izrāde “Žižeks. Pītersons. Gadsimta duelis”

26.10. 19.00 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra Viktoram Cojam veltīts dramatisks koncerts “Lūk, tā!”

09.11. 19.00 Valmieras drāmas teātra izrāde “Es neesmu klaviernieks”

12.11. 16.00 Nacionālā teātra izrāde “Suņa māja”

25.11. 17.00 Latvijas Nacionālās Operas un baleta izrāde “Nabuko”

29.11. 19.00 Dailes teātra izrāde “Retrīts”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: