Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā, kas, īstenojot īsā cikla profesionālās augstākās izglītības programmu, sagatavo ugunsdrošības un civilās aizsardzības tehniķus, izsludinājusi papildu uzņemšanu līdz šī gada 21. augustam.

Pilna laika klātienes studijas norisinās trīs gadus un jau no pirmās dienas reflektanti kļūst par valsts amatpersonām ar speciālajām dienesta pakāpēm, saņemot atalgojumu un sociālās garantijas, piemēram, apmaksātu atvaļinājumu, veselības aprūpes izdevumu kompensāciju u.c. Pēc sekmīga studiju noslēguma, tiek nodrošināta turpmākā dienesta vieta jau kā vada komandierim, kas vada ugunsdzēsības daļas dežūrmaiņu izsaukumos un ārpus tiem, ugunsdrošības uzraudzības inspektoram, posteņa komandierim vai inspektoram dežurantam 112 zvanu centrā. Studiju process sastāv no teorētiskām un praktiskām nodarbībām, turklāt jau studiju laikā kadeti dodas arī izsaukumos uz ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbiem.

Tiem, kas pieteiksies studijām Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā, būs nepieciešams iziet veselības pārbaudi un laika posmā no 24. līdz 25.augustam jākārto iestājpārbaudījumi - fiziskā sagatavotība, profesionālās atbilstības tests un pārrunas ar Uzņemšanas komisiju.

Plašāka informācija par iesniedzamajiem dokumentiem un uzņemšanas norises kārtību: ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: