Pašvaldības SIA ''Ventspils reiss'' informē, ka pilsētas svētku laikā  5. augustā būs satiksmes ierobežojumi, kas ietekmēs sabiedriskā transporta kustību – tiks mainīti autobusu kustības ceļi, netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas, kā arī būs autobusu kavēšanās.

Pirms svētku gājiena un svētku gājiena laikā no plkst. 9.30 līdz aptuveni plkst. 12.00 satiksmei pakāpeniski tiks slēgts Lielas prospekts posmā no Vasarnīcu ielas līdz Brīvības ielai, kā arī tam piegulošās ielas. Līdz ar to tiks mainīti autobusu kustības ceļi vairākos maršrutos, kā arī netiks apkalpotas autobusu pieturas Lielajā prospektā (visā tā garumā), Saules ielā - posmā no Inženieru ielas līdz Lielajam prospektam, Vasarnīcu ielā – posmā no Inženieru iela – Kroņu iela, Kuldīgas ielā  - posmā no Lielā prospekta līdz Inženieru ielai.

Autobusu maršruti uz Tārgali (reiss plkst.10.20) un Staldzeni (reisi plkst.10.40 un 11.50) tiks novirzīti pa Sarkanmuižas dambi, bet maršruti uz Gāliņciemu un Selgu - pa Sarkanmuižas dambi un Lāčplēša ielu.

Gājiena laikā tiks mainīti arī šādu pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu kustības ceļi:
    • maršrutā Nr. 5., Nr. 22.
Izmaiņas no centra: Centrs – Jūras iela – Kroņa iela - Loču iela – Parka iela - Inženieru iela. Atpakaļ: Inženieru iela, Vasarnīcu iela, Jūras iela, Kuldīgas iela un tālāk pa maršrutu. Neapkalpos pieturas, kuras atrodas Lielajā prospektā, Vasarnīcu ielā un Saules ielā.

    • maršrutā Nr. 20.
Izmaiņas no centra: Centrs – Jūras iela – Vasarnīcu iela – Kroņa iela – Loču iela – Mols – Medņu iela – Vasarnīcu iela – Jūras iela - tālāk pēc parastā maršruta. Pieturas “Inženieru iela” un “Slimnīca” netiks apkalpotas.


    • maršrutā Nr. 23. un Nr.6   
Izmaiņas no centra: Centrs – Jūras iela – Vasarnīcu iela – Kroņa iela – Loču iela – Parka iela – Vasarnīcu iela - Meža kapi – Aizsaules iela – Saules iela – Inženieru iela - Vasarnīcu - Jūras iela – tālāk pēc parastā maršruta. Neapkalpos pieturas Saules ielas posmā no Inženieru ielas līdz Lielajam prospektam.

Citas izmaiņas:

5. augustā no
    • plkst.6.00 līdz plkst.24.00 satiksmei būs slēgta Kuldīgas iela posmā no Sporta ielas līdz Lielajam prospektam;
    • plkst.12.00 līdz plkst. 23.30  satiksmei būs slēgts Lielais prospekts posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai.
Šajā laikā sabiedriskā transporta kustība starppilsētu un novada maršrutos Vārves, Ziru, Kuldīgas un Liepājas virzienā, kā arī pilsētas autobusu maršruti Gāliņciema un Selgas virzienā (nr.3, 4 un 4A) kursēs pa Ganību ielu līdz Inženieru iela, tad pa Inženieru ielu līdz Zvaigžņu ielai un tālāk kā ierasts.  Atpakaļ uz pilsētu – pa Inženieru ielu, Saules ielu, Jūras ielu līdz pieturai “Swedbanka” Kuldīgas ielā.
Šajā laikā neapkalpos pieturu “Lielas laukums” (abos virzienos), un tā tiek pārcelta uz pieturu “Ganību iela” (Ganību un Pētera ielas krustojums). Tāpat neapkalpos pieturas “Reņķa dārzs” un “Zvaigžņu iela”.
Šajā laikā autobusu maršrutiem nr.1., 8., 11A tiks mainīts kustības ceļš. Slēgtais maršruta posms tiks apbraukts pa Jūras ielu un Aleksandra ielu. Visas pieturas maršrutā tiks apkalpotas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: