Sestdien, 5. augustā Reņķa dārzā pēc Ventspils Pilsētas svētku uguņošanas notiks Nakts deju pasākums ar mūziku visdažādākajām gaumēm. Pusnaktī savu koncertu sniegs viena no šobrīd pieprasītākajām latviešu grupām “Citi zēni”.

Pēc viņiem ar saviem leģendārākajiem hitiem viesosies deju mūzikas grupa “A-Europa”. Savukārt pašā deju nakts kulminācijā uzstāsies apvienība “KRATA”, kurā apvienojušies pazīstamais reperis Edavārdi, kopā ar Čižiku un Dubra. Vakara ievadā un pauzēs DJ Kārlis Ķilkuts.

Apvienojot pop, neo-soul un repa mūzikas žanrus, pirmajos radio singlos grupa “Citi Zēni” ir pēdējā laika karstākais jaunums Latvijas popmūzikas pasaulē. Nepilnu trīs gadu laikā, kopš grupas dibināšanas brīža 2019. gadā, “Citi Zēni” ar 2. vietu debitēja rok un pop dziesmu aptaujā “Muzikālā banka 2021” un saņēma Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons” par dziesmu “Limuzīns uz krīta”. 2022. gada sākumā “Citi Zēni” uzvarēja dziesmu konkursā “Supernova 2022” un ieguva iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā ar dziesmu “Eat your salad”, kas ieguvusi vairāk nekā 5 miljoni klausījumu “Spotify” un “YoutTube” un 200 miljonus skatījumu “TikTok”.

Īsi pēc plkst. 01.00 naktī savus fanus priecēs leģendārā grupa “A-Europa”. Šo deju un popmūzikas projektu 1999. gadā izveidoja Artūrs Duboks (agrāk pazīstams kā dueta “Austrumeiropa” solists) un Jānis Lamsters. Grupa popularitāti iekaroja ar tādiem hitiem kā “Tuvumā tālumā”, “Jūrmala”, “Baltās rozes” un citiem. Grupa ar solistu Artūru Duboku priekšgalā joprojām izdod jaunus singlus un aktīvi koncertē.

Ap plkst. 02.30 par kārtīgu “izkratīšanos” uz deju plača parūpēsies apvienība “KRATA”.  Šī gada vasaru iešūpojis vēl nebijis projekts Latvijā, kurā ir muzikāls drum&bass un hip-hopa apvienojums vienā sulīgā koncertprogrammā! Trīs talantīgi, mūžam jauni un daudzsološi mākslinieki, kuri jaunākajai paaudzei noteikti nebūs sveši – Edavārdi, Čižiks un Dubra.

Nakts ievaddaļā un pauzēs īstu ballīti sagādās DJ Kārlis Ķilkuts.

Biļešu cena – 10 EUR
Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Ventspils Kultūras centra kasē, kā arī pasākuma laikā. 

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    Kriska 27.07.2023, 14:07:41

    Kāpēc nekursē autobusi uz Pārventu? Līgo vakarā no zaļumballes bija jāiet ar kājām

  • -2
    Rabarberis 27.07.2023, 16:14:41

    Autobusi kursē pēc grafika. Ja vēlies, lai autobuss kursē pēc kāda konkrēta pasākuma, tad par to ir jārūpējas šī pasākuma organizatoriem, jo tas sanāk kā papildu reiss

  • -2
    Marta P 27.07.2023, 15:41:23

    Parasti jau ir gan kāds autobuss pēc šādiem pasākumiem, kāpēc domā, ka šajā reizē nebūs?

  • 0
    P SIA "Ventspils reiss" 28.07.2023, 11:23:09

    Kā jau minēts Rabarbera komentārā, sabiedriskais transports kursē pēc iepriekš apstiprināta grafika noteiktā maršrutā. Lai nodrošinātu transporta pakalpojumu kāda konkrēta pasākuma apmeklētājiem ārpus grafika, pasākuma organizatoriem šādu pakalpojumu ir jāpasūta.

  • -2
    Ventspils Kultūras centrs 28.07.2023, 12:01:38

    Diemžēl līdz šim ir pierādījies, ka šādu pakalpojumu nakts laikā izmanto pavisam neliels skaits klientu, līdz ar to neesam plānojuši pasūtīt apmaksātus īpašos sabiedriskā transporta reisus.

  • 0
    Kriska 28.07.2023, 15:40:24

    Paldies par kūkam

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: