Pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš pasniedza Atzinības rakstus SIA ''Venttests'' valdes loceklim Arvīdam Dermakam un ilggadējajai Ventspils domes administrācijas Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas lietvedības sekretārei Janai Minalgo, kā arī tika sveikts jaunais Mūzikas vidusskolas direktors Jēkabs Macpans.

Arvīds Dermaks darbu SIA ''Venttests'' uzsāka līdz ar tās dibināšanu 1998. gadā un šajā laikā Dermaks sevi ir pierādījis kā augsta līmeņa vadītājs ar pieredzi un kompetenci transportlīdzekļu tehniskās kontroles (transportlīdzekļu valsts tehniskās apskates) pakalpojumu nodrošināšanā Ventspils pilsētas un novada iedzīvotajiem un komersantiem. Dermaka vadībā SIA ''Venttests'' ir spējis uzturēt un attīstīt kvalitatīvu pakalpojumu kompleksu transportlīdzekļu tehniskās uzraudzības un kontroles jomā.

Pildot valdes locekļa pienākumus, Dermaks ir izrādījis iniciatīvu gan ''Venttests'' darbības un klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanā, gan sniegto pakalpojumu pilnveidošanā, kā arī pārstāvējis to dažādās valsts un pašvaldību iestādēs un institūcijās.

Jana Minalgo 1992. gada 24. aprīlī uzsāka darba gaitas Ventspils pilsētas TDP valdes Arhitektūras un plānošanas nodaļas ierīcības dienestā par sekretāri – lietvedi, nostrādājot pašvaldībā, Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā vairāk nekā trīsdesmit gadus. Šajā laikā Minalgo ir pierādījusi sevi kā atbildīgu, ar lielu pašatdevi, strauji un profesionāli progresējošu, uz darba rezultātu sasniegšanu un klientu kvalitatīvu apkalpojošu orientētu darbinieci un ir kļuvusi par augstākā līmeņa speciālistu lietvedības jomā, kā arī komunikācijā ar klientiem sevi ir pierādījusi kā kompetentu un nevainojama pakalpojuma sniedzēju.

Jānis Vītoliņš sveica arī Jēkabu Macpanu ar stāšanos PIKC ''Ventspils Mūzikas vidusskola'' direktora amatā. Macpans darba pienākumus uzsāka pildīt no 12. decembra. Līdz šim Macpans strādājis par Mūzikas vidusskolas direktora vietnieku radošajā darbā, kā arī ir praktizējošs mūziķis.

Macpans kopš 2016. gada bijis PIKC VMV direktora vietnieks radošajā darbā, kā arī divus gadus strādājis par skolotāju Ventspils Centra sākumskolā. Viņš ir arī PIKC VMV profesionālās ievirzes izglītības programmas un profesionālās vidējās izglītības programmas absolvents.

Jēkabs Macpans absolvējis Ventspils Augstskolu, iegūstot profesionālā bakalaura grādu tulkošanā un tulka kvalifikāciju. Šobrīd viņš apgūst papildu zināšanas un prasmes Ventspils Augstskolas maģistra studiju programmā ''Uzņēmējdarbības vadība''.

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • 0
    Tā nu ir 16.12.2022, 18:18:38

    Jā!
    Te nu ATKAL jūrasielas kantoreļa ''izrādīšanās'', t.i. savu pa..ļ laizītāju slavināšana...!!! Par tiem diviem personāžiem... nu nezinu.
    Nu jaunieliktais mūzikas skolas direktors. Labi. BET!!! Ko viņš tikko ielikts amatā TĀDU NOZĪMĪGU paspējis izdarīt, ka uzreiz PUBLISKA atzinība...???
    Tā jaunkundze... nu skaidrs. Stŗādā tai kantorelī. Arī! Par ko tik NOZĪMĪGU??? Tur taču strādā vēl ļōti daudzi citi darbinieki...
    Nu par dermaku... vispār labāk nerunāt. Par ilgu šis ''darbonis'' aizsēdējies šajā vietā ( autovadītāji ļooooti labi iepazinuši šo tipu daudzu gadu laikā.)
    ĪPAŠI var izcelt viņa '' laipno'' attieksmi pret klientiem...( jau agrāk ir bijušas ļoti daudz sūdzības gan par to venttesta darba kvalitāti, attieksmi pret klientiem, gan par šo ''pirmrindnieku..." , arī par tur, gadus atpakaļ notikušajām ''tumšajām" lietām... . Inspektori lidoja ārā kā korķi no pudeles... BET šis kadrs... sēž vēl līdz šim+ ''atzinība"...?!
    BET, kā nu redziet...

  • -9
    Doktors 17.12.2022, 08:36:20

    Īgnais pāķi, man ne vienu reizi ejot apskati nav bijušas problēmas gan ar attieksmi, gan ar apkalpošanu. Kaut kādas vecas, norūsējušas mizas aizdzen uz apskati un brīnās. Vienreiz tava lamata uz gājeju pārejas nenobremzēs un kas atbildēs?

  • 0
    Tīģeris 18.12.2022, 22:15:17

    Protam autiņam jābū visam ok,bet tada atieksme pret klientiem, kā Ventspilī nav nekur ,tāpēc arī neatceros cik gadus neesu te gājis skati

  • 0
    qwerty 19.12.2022, 09:11:00

    Tālais 2005.gads.Iegadāts jauns auto.
    2007.TA veic pats A.D. ieliek 1 par tilta piekares buksēm.
    2008.TA atkal veic A.D. par piekares buksēm 0 (jaunās bukses bagāžniekā)
    2009.TA atkal veic A.D. par piekares buksēm 0 (jaunās bukses bagāžniekā)
    Bukses nomainīju 2010, tikai tāpēc ka mētājās bagāžniekā, bet meistars jautā kāpēc labas bukses mainu...

  • -5
    Doktors 19.12.2022, 11:50:32

    Iegādāts jauns auto vai 10 gadus braukts "jauns" kamazs?

  • 0
    qwerty 19.12.2022, 14:54:52

    to Doktors.
    Ko tu nesaprati?
    Kad pa autosalona vārtiem izbrauc ar auto,kam uz odometra ir 000 012 km , tad tas ir ,,kamazs,,?
    Skatos, ka tieši tev, mizas,lamatas un kamazi nav sveši...

  • 0
    Jānis Liepiņš 19.12.2022, 16:35:24

    Nu pilnīgi pareizi, kad Arvīdiš beidzot saņēmis goda rakstu. Viņš nekad 100% nav rūpējies par padotajiem un uzņēmuma attīstību ,savu artavu ielicis strausa stilā strādājot. Drīzāk imitējot darbību, tērējis nesaimnieciski līdzekļus. Saskarsmē ar klientiem elementāra laipnība arī tumša bilde, nerunājot par transportlīdzekļu tehnisko kontroli ,kura darbam nav piemērots(nesertificēts). Šīm indivīdam nav atbilstošas izglītības, bet ir KGB uzskaites kartiņa ar segvārdu Fotogrāfs, ļoti iespaidīga vēsturiska karjera uz apskate līnijas pazemojot klientus, lobējot savus dāsnos drauģeļus. Neaizvietojama strādājoša pensonāra status, atsēžot darba laiku. Šāds darbinieks ne tikai vimpeli, bet arī rožu kroni ir nopelnījis. Tātad lai saņemtu no Jūras ielas atzinību jānoliec galviņa, nav jāstrādā un mazāk kustēties lai nesmirdētu.

  • 0
    Tā nu ir 20.12.2022, 18:54:48

    Jā!!! Nu Tavam komentāram pievienojos 110%!!! Tas gandrīz taspats, ko es jau uzrakstīju iepriekš par šo tipu.
    Cits, viņa vietā, ar tādu '' strādāšanas" stilu un attieksmi pret cilvēkiem, SEN jau būtu izlidināts ārā... . Bet, redz šo kadru, neskatoties uz daudzām cilvēku sūdzībām... vēl ''godalgo publiski...'' ( paši saprotiet, kas tam visam apakšā) BET!!! Ir viens vecs teiciens...
    S.DI vienmēr peld pa virsu... ( tas attiecas uz šo ''godalgoto'' gaili...)
    Vot tā lūk!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: