Aizvadītajās dienās pilsētu piemeklēja spēcīgs sniegputenis, taču nokrišņiem mainoties, gada nogalē sinoptiķi prognozē lietus mākoņus un vietām atkalu, tādēļ ziemas dienesta uzraugi ir uzdevuši ceļu uzturētājiem veikt lietus ūdens kolektoru atbrīvošanu no sniega un ledus, lai nodrošinātu atkušņa ūdeņu aizplūšanu, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Šonedēļ pilsētā ir uzsākta lietus ūdens kolektoru tīrīšana, atbrīvojot tās no sastumtā sniega un ledus kārtas. Aizvadītās dienās ziemas brigāde darbus veica Pārventā - Talsu ielā, Tārgales ielā un Kurzemes ielā, Jāņciemā, Gāliņciemā un pilsētas centrālajā daļā – Lielā prospektā, Saules ielā, Inženieru ielā, Jūras ielā, Ganību ielā un Pils ielā, darbus šonedēļ turpinot arī citos pilsētas rajonos.

Atsevišķās vietās pilsētā lietus ūdens aizplūšana no ielām ir apgrūtināta kolektoru nepietiekamās caurplūdes dēļ, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par vietām, kur sniegam kūstot uz ielām tiek manīta pastiprināta ūdens uzkrāšanās, zvanot Komunālai pārvaldei pa tālruni 63624269.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: