29. augustā sāksies Kurzemes ielas remonts, tāpēc pilsētas sabiedriskā transporta kustība tiks novirzīta pa Rindas ielu, kur tiks izveidota arī pagaidu pietura virzienā uz Pārventu. Starppilsētu maršrutos izmaiņas nav paredzētas.

Remonta laikā tiks mainīts kustības ceļš tiem maršrutiem, kas kursēja pa Siguldas ielu (posmā no Kurzemes līdz Tārgales ielai). Tie ir: Nr. 2, 3, 4, 4 (līdz Kursai), 6, 6A, 10. Maršruti Nr. 2, 3, 4, 6, 10 virzienā uz Pārventu kursēs pa Rindas ielu līdz Tārgales ielai, kur pagriezīsies pa kreisi un turpinās ceļu pa parasto maršrutu.

Līdz ar to minēto maršrutu autobusi Kurzemes ielas remonta laikā neapkalpos pieturu Tārgales iela (pie Siguldas ielas), bet pasažieru iekāpšana un izkāpšana notiks izveidotajā pagaidu pieturā Rindas ielā (pie krustojuma ar Tārgales ielu).

Maršruts Nr.6A virzienā uz Pārventu kursēs pa Rindas ielu, pēc tam pagriezīsies pa labi un pa Tārgales ielu brauks līdz Siguldas ielai un tālāk – pēc parastā maršruta. Pasažieru iekāpšana un izkāpšana notiks Rindas ielas pagaidu pieturā.

Arī maršruta Nr. 4A reisi, kas kursē līdz Kursai, pasažierus uzņems un izlaidīs Rindas ielas pagaidu pieturā, un pēc tam pagriezīsies pa Tārgales ielu un brauks līdz Kursai.

Minēto izmaiņu dēļ laikā, kad pilsētā ir intensīva satiksme, iespējama autobusu kavēšanās. Starppilsētu maršrutos Rīgas, Talsu, Tukuma un Jelgavas virzienā pašlaik izmaiņas nav paredzētas.

Ventspils reiss atvainojas par sagādātajām neērtībām un atgādina, ka labprāt uzklausīs priekšlikumus un novērojumus, kas saistīti ar autobusu kustību Ventspils pilsētā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Uldis Šenkevičs 29.08.2018, 08:42:47

    Un kuram gan ienāca prātā tā "ģeniālā" doma pagaidu pieturu nolikt uz Rindas ielas?! Lai tagad skolniekiem būtu papildus iemesls skriet pāri Tārgales ielai? Tur tagad būs daudz lielāka satiksme, kā parasti. Kāpēc nevarēja pieturu izvietot uz Tārgales ielas, pie skolas skvēra?

  • -1
    Ventspilsreiss 29.08.2018, 13:58:17

    Pateicamies par ierosinājumu. Par to esam informējuši būvfirmu, kas remontu laikā nodrošina pagaidu pieturu izvietošanu. Taču vispirms jāveic nepieciešamie saskaņojumi ar Valsts a/s “Latvijas Valsts ceļi” un Ventspils p/i “Komunālā pārvalde” par pieturas izveidošanu. Pozitīva lēmuma gadījumā pagaidu pietura Tārgales ielā tiks izvietota tuvākajā laikā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: