Pilsētas svētku ''700+33'' ietvaros Ventspilī 6. augustā notiks ''Lupilu'' mazuļu rāpošanas čempionāts, kas mazos rāpotājus plkst. 11 gaidīs Bērnu pilsētiņā un plkst. 15 bērnu parkā ''Fantāzija'', lai noskaidrotu Kurzemes ātrākos rāpotājus.

''Lupilu'' čempionātā aicināti piedalīties un 4 metrus garajā trasē savu rāpošanas ātrumu demonstrēt apņēmīgākie mazuļi vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem.

Reģistrācija mazuļu rāpošanas čempionātam notiks īpaši dekorētās un labi pamanāmās teltīs norises vietās. Aptuveni 4 metrus garā rāpošanas distance noteikti būs pa spēkam arī tiem brašajiem mazuļiem, kas savas rāpošanas prasmes vēl tikai spodrina, taču jau ir sacensības gara pilni.

Neatkarīgi no sasniegtā rezultāta katrs drosmīgais rāpotājs saņems gardu un veselīgu veicināšanas balviņu, savukārt trī ašākie rāpotāji un viņu vecāki katrā pasākuma norises vietā saņems īpašas balvas no čempionāta rīkotāja ''Lidl Latvija''.

''Mēs priecājamies atbalstīt sportisku brīvā laika pavadīšanu ģimenēm, šovasar Ventspilī piedāvājot jautru un mīļu aktivitāti – ''Lupilu'' mazuļu rāpošanas čempionātu. Novēlam gan mazajiem dalībniekiem, gan viņu vecākiem, līdzjutējiem un skatītājiem gūt daudz pozitīvu emociju!” stāsta ''Lidl Latvija'' pārstāve Zane Neļķe.

Ventspils mazuļiem un viņu vecākiem būs gods turpināt ''Lupilu'' rāpošanas čempionātu, kas tika aizsākts maija beigās Jelgavā un jūlijā turpinājās Valmierā. Pēdējais šī jautrā un smaidus raisošā čempionāta posms noritēs Jēkabpils pilsētu svētku laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: