Maskošanās tradīcijas Latvijā katru gadu kļūst arvien populārākas – pretoties tām ir veltīgi, tādēļ Kultūras centrs aicina ikvienu sarosīties un piedalīties tumšā laika spocīgajā foto maratonā.

Līdz pat nedēļas beigām gaidīsim fotogrāfijas, lai 1. novembrī Kultūras centra Facebook lapā izveidotu tumšā laika tērpu virtuālo parādi. Organizatori cer ieraudzīt spocīgas fotogrāfijas, kas tapušas pilsētvidē.

Balvās, protams, saldumi, radošākās fotogrāfijas autors saņems īpaši šim foto maratonam gatavotu ''Melnās atraitnes'' šokolādes kūku no kafetērijas ''Bitīte'', bet specbalvu – ieeju Šausmu trasē bez maksas, sarūpēs Jauniešu māja.

Fotogrāfijas ar norādi ''Tumšā laika foto maratons'' sūtīt uz e-pastu rebeka.busule@ventspils.lv līdz 31. oktobrim (ieskaitot).

Dienas kļūst arvien īsākas, sākas gada tumšais laiks, jau izsenis cilvēki sevi iepriecināja un uzmundrināja iejūtoties mītiskos un mistiskos tēlos. Katram var būt savs iemesls, lai iejustos citā tēlā. Kāds svin Helovīnu, kādam tuvāka ir senlatviešu Veļu laiku tradīcija, bet skaidrs ir viens - maskojas un pārģērbjas visā pasaulē. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: