Valsts policijas Kurzemes reģiona iecirknī pagājušās nedēļas laikā reģistrētas vairākas zādzības, pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi un izraisītas avārijas, bet Ventspils novadā uz lauka atrasti nelikumīgi nomedīti staltbrieži.

No Katoļu ielas saņemts ziņojums par 1999. gadā dzimušu vīrieti, kurš, iespējams, ir narkotisko vielu iespaidā. Vīrietim tika veikta ekspertīze, pēc kuras uzsākta administratīvā lietvedība. Jūras ielā pie kāda veikala 1959. gadā dzimušai sievietei nodarīti miesas bojājumi un nozagtas mantas, un par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess.

Ugāles pagastā uz lauka atrasti nomedīti divi staltbrieži, bet Usmas pagastā konstatēta nelikumīga koku izciršana. Abās lietās uzsākts kriminālprocess.

1968. gadā dzimusi sieviete konstatēja, ka viņai piederošā īpašumā Ventspilī ir izsists logs, bet Lielajā ielā no kāpņutelpas nozagts velosipēds. Jūras ielā 1998. gadā dzimis vīrietis konstatēja, ka no dzīvokļa nozagts mobilais telefons, savukārt Ziru pagastā sabojātas mājas durvis, iekļūts tajā un nozagtas dažādas mantas. Visās lietās uzsākti kriminālprocesi.

Embūtes ielā 1949. gadā dzimusi sieviete nesavaldīja automašīnu, kas nobrauca no ceļa un ietriecās stabā. Cietušo negadījumā nebija, bet sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. Puzes pagastā 1993. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu VW uzbrauca laternai un pameta notikuma vietu, tāpēc par to viņam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Ceļā Ventspils–Kuldīga– Saldus 1971. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu VW, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē un bez likumā noteiktajā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadītāja apliecības. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    reku 27.02.2018, 16:24:00

    "Ugāles pagastā uz lauka atrasti nomedīti divi staltbrieži"
    Nu,tāds gan sodu tiešām pelnījis,kas medījumu uz lauka pamet!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: