Olimpiskais centrs “Ventspils” plāno iegādāties jaunu ledus apstrādes mašīnu un jau ir izsludināts iepirkuma konkurss, kuram piedāvājumi jāiesniedz līdz 16.martam.

Pēc piedāvājumu saņemšanas konkursa komisija izvērtēs atbilstošāko piedāvājumu. Jaunas ledus apstrādes mašīnas piegāde var ilgt līdz sešiem mēnešiem.

Šobrīd Ledus hallē darbojas divas ledus apstrādes mašīnas, kas jau ir kalpojušas ilgāku laiku. Defekti, kas mašīnām bija radušies pagājušā gada nogalē, ir novērsti un abas iekārtas ir darba kārtībā. Jāatgādina, ka tehnikas problēmu dēļ cieta ne vien publiskā slidotava un treniņi, bet arī tika atcelta viena Latvijas čempionāta 1. līgas spēle.

Ledus hallē var nodarboties ar šorttreku, daiļslidošanu, hokeju un kērlingu, kā arī darbojas publiskā slidotava, bet darba dienās no plkst. 14 līdz 22 tā ir pilnībā noslogota. Vasaras periodā Ledus hallē norisinās starptautiskas treniņnometnes. Pirms četriem gadiem hallē notika rekonstrukcija, kuras rezultātā tika paplašināts ledus laukums, lai tur varētu noritēt starptautiskās sacensības šorttrekā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: