Pie otrā panākuma pēc kārtas ASV augstskolu čempionāta augstākajā divīzijā ticis ventspilnieks Mareks Mitens, ļaujot sāncenšiem gūt tikai vienus vārtus.

Leiksuperioras Lakers viesos divas reizes tikās ar Alaska Anchorage, kas WCHA konferences tabulā pārliecinoši ieņem pēdējo vietu, savukārt Mitena komanda cīnās par pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm.

Pirmajā mačā ar Niku Kosofu vārtos Lakers svinēja uzvaru pagarinājumā ar 3:2, bet otrajā vārtu sargāšana tika uzticēta Mitenam, kurš pavisam nesen bija ticis pie savas pirmās sausās spēles jaunajā komandā. Šoreiz Mitens kapitulēja otrajā periodā, bet atlikušajā laikā vārtus vairs neielaida (atvairīti 22 metieni), palīdzot komandai tikt pie uzvaras pamatlaikā (2:1).

Izslēgšanas spēļu liktenis izšķirsies šīs nedēļas nogalē, kad Lakers viesos divas reizes tiksies ar Ferris States Bulldogs, kas tabulā ir par vienu vietu augstāk – buldogu rēķinā ir 28 punkti, bet Mitena komanda atpaliek par vienu punktu.

Ventspilnieks šosezon vārtos stājies 14 spēlēs, kurās atvairījis vidēji 89,2% metienu un ticis pie trim uzvarām, vēl divas nospēlētas neizšķirti, bet deviņās piedzīvoti zaudējumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: