3. un 4. martā sporta namā Centrs notiks Latvijas čempionāts svarcelšanā pieaugušajiem, kurā piedalīsies 50 dalībnieki no Daugavpils, Ludzas, Balviem, Ogres, Rīgas un Ventspils.

Sacensības notiks deviņās svara kategorijās vīriešiem (-56 kg, -62 kg, -69 kg, -77 kg, -85 kg, -94 kg, -105 kg un +105 kg), bet sievietes sacentīsies vienā grupā un uzvarētāja tiks noteikta pēc Sinklera punktu tabulas.

Sacensībās startēs arī 2017. gada Eiropas vicečempione un pasaules junioru čempione Rebeka Koha un 2017. gada Eiropas U-23 čempionāta 3. vietas ieguvējs Vadims Koževņikovs. Tāpat Ventspili sacensībās pārstāvēs Jānis Škrabe, Daniela Ivanova, Artjoms Griščenko, Jevgēņijs Haustovs, Madars Peterhofs un Edgars Zemrūķis.

Artūrs Plēsnieks un Ritvars Suharevs sacensībās nepiedalīsies, jo pirms divām nedēļām startēja sacensībās Vācijā un šobrīd turpina gatavoties Eiropas čempionātam, kas no 26. marta līdz 1. aprīlim notiks Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē.

Godalgoto vietu ieguvēji katrā svara kategorijā tiks apbalvoti ar medaļām un diplomiem, bet augstvērtīgākā rezultāta īpašnieki vīriešu un sieviešu sacensībās saņems īpašu kausu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: