Ventspils Tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA ''Moller Auto Ventspils''. Pēc sadarbības līguma parakstīšanas abas puses tikās, lai pārrunātu turpmāku sadarbības modeli par profesionālās izglītības programmas saturu un kvalitāti autotransporta nozarē.

Pasākuma laikā SIA ''Moller Auto Ventspils'' nodrošināja iespēju Ventspils Tehnikuma izglītojamajiem un darbiniekiem apskatīt jaunākos automašīnas modeļus Ventspils Tehnikuma iekšpagalmā.

Savukārt, pēc sadarbības līguma parakstīšanas Ventspils Tehnikuma pārstāvji sniedza informāciju par Ventspils Tehnikumu, izglītības programmas ''Autotransports'' saturu un apgūstamajām kompetencēm, iepazīstināja sadarbības partnerus ar Ventspils Tehnikuma materiāli tehnisko bāzi un starptautisku projektu autotransporta nozares atjaunīgo resursu jomā ''Auto-Cove 2.0''.

Tikšanās laikā abas puses pārrunāja aktuālos jautājumus par profesionālās izglītības nozīmību nozarē Kurzemes reģionā, kā arī par vēlamajiem uzlabojumiem profesionālās izglītības jomā Latvijā.

Ventspils Tehnikums šogad ir uzsācis vērienīga projekta īstenošanu, kā pamatā ir klimatu pārmaiņu tēma ar mērķi risināt videi draudzīgāku transportlīdzekļu nozares inovāciju attīstību un ieviešanu Eiropas profesionālās izglītības un apmācības telpā.

Eiropas Komisijas līdzfinansēts konkursa ''Erasmus+ profesionālās izglītības ekselences centru izveide'' projekts ''Auto Cove 2.0'' ir četru gadu projekts, kur Ventspils Tehnikums ir viens no 16 partneriem no septiņām dažādām Eiropas Savienības valstīm.

Ventspils Tehnikums lepojas ar savu sadarbības partneru loku gan Latvijā, gan starptautiskajā vidē, kas sniedz izglītojamajiem arvien plašākas izaugsmes iespējas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: