Ventspils Digitālais centrs aicina pieteikties pavasara IT skolai, kuras tēma šoreiz ir ''Lai skan!'' jeb viss par un ap skaņu. IT skolas nodarbības notiks no 17. līdz 20. martam.

Nodarbības tematiski tiks saistītas ar skaņu visdažādākajos veidos, sākot no mūzikas līdz pat robotu veidotai skaņai. Dalībniekus šoreiz gaida vairāki jaunumi. Pirmo reizi IT skolu vēsturē tiks organizētas digitālās franču valodas nodarbības. Inovācija būs arī iespēja programmēt skaņas vilni, kā arī īpašas digitālās mūzikas veidošanas nodarbības, kas ietvers hip-hop skaņu darbnīcas, digitālā sintezatora darbnīcas un mūzikas video izveidi.

Nodarbībās būs iespēja darboties arī ar plašu robotu klāstu. Prāta spēļu darbnīcas šoreiz būs ''dunošas'', sniedzot iespēju skolēniem gan darboties ar klasiskām prāta spēlēm, kas saistītas ar mūziku, gan strādājot ar planšetdatoriem un pašiem radot skaņdarbus.

Tāpat notiks iecienītās digitālās mākslas darbnīcas, kurās tiks zīmēti mūziķu komiksi un veidoti pikseļu mākslas darbi, savukārt digitālās mājturības darbnīcās būs iespēja atraktīvi veidot savus mūzikas instrumentus. Skaņu pasauli varēs apgūt, arī darbojoties programmēšanas vietnēs, protams, neizpaliks skolēnu iecienītās STEM skolas un Minecraft darbnīcas, kas arī būs veltītas skaņu pasaulei.

Pieteikties iespējams līdz 13.martam elektroniski: www.ej.uz/pavasaraskolu2020 vai klātienē Ventspils Digitālajā centrā. Vietu skaits grupās ir ierobežots. Pēc reģistrācijas beigām ar katru dalībnieku sazināsies Digitālā centra pārstāvis, lai sniegtu informāciju par ieskaitīšanu grupā un citām aktualitātēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: